Debrecenben hol találok tapétát árusító üzletet?
Figyelt kérdés
Olyat keresnék ahol már 2000 Ft/tekercs körüli áron kapható viszonylag normálisabb fajta és elég nagy a választék. Baumaxban és Diégóban már voltunk, a baumaxban lett volna ilyen, csak sajnos pont a nekem tetsző minta elfogyott.2012. okt. 13. 12:41
1/4 István62 válasza:
Csapó utcán van 1 tapétás bolt ha jól tudom
2/4 anonim válasza:
A Praktikerben is vannak tapéták, viszont nem tudom milyen árban. Meg még esetleg a TTL-ben próbálkozz.
3/4 anonim válasza:
Szia!
A csapó utcán van jó tapétás bolt ,ha jól emlékszem tapétabarlang a neve,elég nagy a választék és segítőkészek is az eladók...illetve van egy jó kis üzlet is a mikepécsi úti tesco üzletsorán..közvetlenül a bejárat mellett. Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget, a TTL-t a neten néztem, nagyon drága, a mikepércsi TESCO-t meg a tapétabarlangot megnézem.
2012. okt. 14. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!