Japán stílusú szobát szeretnék, ötlet?
Figyelt kérdés
eddig a hugommal egyszobába voltunk és most kapok saját szobát, de elég szegények vagyunk szóval teljesen japán feelingje nem lehet a szobámnak, de kéne pár ötlet amivel kb. úgy nézhetne ki...:)) Mivel én hatalmas japán mániás vagyok már évek óta :D2012. okt. 8. 22:32
11/12 anonim válasza:
www.hirthbonsai.hu
Ha írsz nekik emailt, akkor tudnak mást is mint a weboldalukon van, pl. gésa szobrot!
12/12 anonim válasza:
szerintem ha van mod festésre akkor legyen élénk vörös,vagy barnás,lehet 200 ft-okért falmatricákat,vannak japán irások is,már nem emlékszem hol de neten is érdemes körül nézni (vaterát ajánlom)
a másik ötletem hogy aludj a földön matracon.Nem viccelek a japánok (uu de bocsi lehet h azok a kínaiak) ott alszanak (biztos tudod) és még állitolag egészséges is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!