Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Egy 14 éves lánynak túlzás...

Egy 14 éves lánynak túlzás egy 180x200-as méretű ágy?

Figyelt kérdés
Nyáron kapok új szobát, és rengeteg ötletem van már, csak az a baj hogy a legtöbb ágy ami tetszik mind 180x200-as? Anyukámnak még nem mondtam, nem tudom mit szólni, egy kicsit én is túlzásnak tartom. Mit szóltok? Normális véleményeket írjatok, ez csak egy kérdés :)

2012. szept. 29. 17:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

Ez fura, hogy két ember elfér 140 centi szélességű ágyon. :O

Egy normál egy személyes ágy 90 centi, én nem tudok kényelmesen azon aludni egymagam sem. Lelóg a karom, ha oldalt fekszem, én azt szeretem, ha alá van támasztva, a térdem sem lehet túlzottan behajlítva, mert akkor fáj. Akkor két embernek hogyne kéne egy 180-as? Inkább a 200x200-as a normális.

2012. nov. 1. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

Azért gondolj már bele, a 180x200-as az akkora hogy egy felnőtt nő keresztben fekve is bőven elfér rajta. Azért az igencsak túlzás.

Nekem a nagyszüleim alszanak 180-ason, ráadásul nekik két 90 centis egyszemélyes matrac van benne egymás mellett, szóval ilyen teljesen elhidegülten fekszenek. Anyuméknál, apukámnál és az új feleségénél is 160 széles ágy van.

Menjetek el egy ikeába, vagy bármilyen bútorboltba, ahol vannak kiállított darabok, amikre ráfekhetsz, meglátod majd hogy a kisebb is bőven elég neked.

2012. nov. 2. 23:06
 13/13 anonim válasza:
100%
szerintem egyáltalán nem túlzás. sokakl kényelmesebb, és ha a barátaid vagy valaki ottalszik nálad akkor nem kell nyomorogni.
2012. dec. 21. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!