Emlya kérdése:
Üvegtégláról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nektek van??? Sok fényt ad??? És mivel üveg meleget is ad valamennyire?? Én most szeretnék. Nektek milyen és mennyi van???2012. szept. 26. 23:54
1/6 EagleHUN válasza:
Az üveg nem ad meleget, a szigetelési tulajdonságától függ mennyit tart benn és mennyit ereszt ki. Az üvegtégla (szüleimnél van egy fal a lépcsőházban belőle), elég kevés fényt ereszt át szerintem, bár hangulatos is lehet ha fényforrást teszel mögé.
2/6 A kérdező kommentje:
Pedig pont a fény miatt kell, mert olcsóbb mint egy ablak,és nyitogatni sem akarom, ezért gondoltam az üvegtéglára. De tényleg kevés fényt ad????
2012. szept. 27. 00:15
3/6 anonim válasza:
Nálunk árnyékos oldalon van, de azért látni a folyosón is, lépcsőn is. Meleget nemhinném hogy adna.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És még annyit kérdeznék, hogy ha duplát akarok azt , hogy tudom megcsinálni????
2012. szept. 27. 02:54
5/6 A kérdező kommentje:
Mármint duplán szeretném rakni őket, hogy kivül ne legyen párkánya, csak belül.
2012. szept. 27. 02:58
6/6 dirtboy válasza:
szerintem nem rossz,nemrég húztunk falat és két ablakmellé még raktunk 30db üvegtéglát,ez nem egy nagy felület /120x100cm/ de szerintem nem rossz fény jön be ahhoz képest hogy északra néz,árnyékos helyen van.
duplán rakásról még nem halottam,a fény úgy biztos hogy csökken valamennyit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!