Mien a szobátok? Hogy néz ki?
Figyelt kérdés
15-20 éves korosztálynak lennék kíváncsi.2009. aug. 2. 23:35
1/14 anonim válasza:
Rendetlen anya szerint, szerintem meg tök jó.
2/14 anonim válasza:
Nekem két szemközti falam meggyvörös, a másik kettő pedig kávé színű, bordó szőnyeg, drapp ágy, fekete bútor, fehér álmennyzet
3/14 anonim válasza:
fehér falak, parketta, fehér szőnyeg, fa és fém bútorok, tágas, minimál egyszerű stílus, színes foltok (pl párnák, a szekrényem ajtaja), sok fényforrás, általában rendes:D
15/L
4/14 anonim válasza:
az enyémben nincs két egyforma méretű vagy színű bútor :D de van egy nagy könyvespolcom tele könyvvel,sok poszter a falon, sok elektronikai eszközöm meg hörcsögöm.
rend nem mindig van de uralom a káoszt :)
20/L
5/14 anonim válasza:
Fehérek a bútorok, padlószőnyeg van (kékes szürkés) meg fehér tapéta van már vagy 10 éves és válik le a falról, de engem nem zavar :D Egy hatalmas ablakom van, amit nem lehet kinyitni. Számomra kicsit "túldíszített", mármint vannak ilyen polcaim, amikre szinte MUSZÁJ ilyen értelmetlen dolgokat tenni, pedig én az ürességet, egyszerűséget szeretem, ha minden be van pakolva a szekrénybe. A posztereket is utálom, meg mindent.
6/14 anonim válasza:
bocsi, lemaradt, 18 éves lány vagyok
7/14 anonim válasza:
19/L
sárga tapéta, rajta rengeteg kispál, kiscsillag, quimby plakát, rengeteg fénykép.
Ágyam kihúzós kanapé, + egy fotel, ez bordó, van egy barna szekrénysor, drapp szőnyegek, barna íróasztal, rajta számítógép
8/14 anonim válasza:
Zöld falak, halványzöld plafon, sötétszürke padlószőnyeg, fenyőbútorok, zöld zsákfotel, szürke-zöld ágy, drapp függöny.
9/14 anonim válasza:
Tojássárga tapéta, világoszöld függönyök, sok-sok poszter, millióegy könyv (kupacok), laptop az asztalon. Ja és preciz rend ismeretlen. Nagyi állandóan pakolni akar...
10/14 anonim válasza:
Citromsárga fal, sötétbarna parketta, fehér bútorok, bordó függönyök, akvárium, sok növény. Egy-két ázsiai stílusú holmi (nagy legyező, esernyő).
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!