Mennyire kényes a fehér szín dominanciája a lakásban?
Otthonunkat úgy szeretném berendezni, hogy abban az uralkodó szín a fehér legyen, egy kis bézzsel melegítve. Mennyire kényes a fehér bútor, fehér textíliák, csempe, fal stb.? Lényegesen rövidít a bútor "élettartalmán" a fehér szín?
Leginkább olyan válaszokra várnék, akiknek van/volt tapasztalatuk fehér bútorral, világos szalagparkettel, vagy mindennel ami fehér és kell egy lakáshoz. :-)
Köszönöm előre is!
Köszi a választ!
Szappanos vízzel?
Akkor te sem bántad meg, hogy a fehér mellett döntöttél?
Én mindig hófehér szobára vágytam. Abban nem lenne olyan, hogy valahol döngicsél egy szúnyog, de nem látom hol. Olyankor utálom a sok barna felületet a hálóban.
Egyébként nem hiszem, hogy rövidebb életű lenne bármi attól, ha fehér. A sötétebb színek éppolyan csúnyák, ha elpiszkolódnak.
Hát nagyon örülök a válaszaitoknak. :-)
Hallottam olyasmit, hogy hamar besárgul, elszürkül stb., de most megnyugtattatok.
Fehér bútorokkal berendezni egy lakást, szerintem olyan helyen veszélyes tisztaság szempontjából, ahol kisgyerek is lakik. Ezt csak gondolom. Nálunk nincs és vigyázunk a fehér bútorainkra, amik nem kényesek, nem látszik meg rajtuk egyből a por. A fal hófehér, de semmi baja, a bútoraink vegyesek; hófehér, szürkésfehér, fehér/szürke mintás (fotel huzata, ami mosható) színűek és semmi gond velük.
A fehér bútorokhoz jól illenek a nyír kiegészítők, olyan hangulatos, skandináv stílus érhető el vele.
Köszi a választ! Örülök a sok pozitívumnak. Előbb utóbb gyerek is lesz, de valahogy csak boldogulunk.
Kanapét is fehéret szeretnék, mosható huzattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!