Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Nyikorgo parkettaval mit...

Nyikorgo parkettaval mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Nagyon hangos lett most, hogy huvosebb van, lanyom allandoan felebred ra, nem lehet maszkalni, amikor alszik.
2012. szept. 20. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk is borzalmasan nyikorog, szerencsére az én gyerekeim megszokták, nem ébrednek fel rá.

Nekem azt mondták, hogy gyakran, szinte minden nap fel kell mosni, mert akkor egy kicsit megduzzad és nem nyikorog. De nekem fenntartásaim vannak ezzel, mert én akkor addig moshatnék fel folyamatosan, amíg megesz minket a penész.

Szóval én is kíváncsian várom mások tanácsait.

2012. szept. 20. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Cserélni.

Mint z előttem szóló is mondta, összement a parketta -valószínűleg nedvesen lett lerakva, vagy nagyon régi. Újat kell lerakni helyette, lehetőleg szárítani egy hónapig előtte, és megszűnik a nyikorgás. Vizezés nem megoldás, mert marha egészségtelen a penész.

2012. szept. 20. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!