Milyen színt javasoltok?
En is a kevesebb szin hive vagyok. Sajnos pontosan milyen szint valasztanek, azt nem tudom elmondani. Az en kedvencem a pasztel almazold es a vilagos egszinkek. Annak fuggvenyeben kell valasztani, hogy milyen tipus vagy es mit varsz el a lakastol. Modern lakas a kontrasztokra es kocka formakra epul, klasszikus lakasbol is tobb fajta van. Erdemes ellatogatni festekes uzletekbe es szinpaletteket kerni, ugy jobb a dontes. Masik otlet, amit en is szoktam hasznalni, hogy elmegyek nagyobb konyvesuzletekbe, ahol le is lehet ulni es keresek egy lakberendezeses konyvet. Leulok nyugodtan es atlapozom a konyvet, otleteket gyujtve.
Azon is erdemes gondolkodni, hogy mennyi idot toltesz a laksaba, egyedul, parral, esetleg csaladdal..Van gyerek, nincs gyerek. Pihenni, relaxalni szeretnel a lakasban, vagy energiat gyujteni onnan?
Vegul pedig jo munkat kivanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!