Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Milyen színt javasoltok?

Milyen színt javasoltok?

Figyelt kérdés
36nm, egy nagyobb szoba, amiből leválasszuk az étkezőt. Ez napos helység, világos. Kis fürdőszoba, még kisebb wc, kis konyha és előszoba. 2féle szín kéne, mindenhol egy szín lenne az étkezővel együtt, csak a nagyszoba lenne más. Én a tejeskávé-kék összeállításra gondoltam, de elbizonytalanodtam. Ti milyenre festenétek? (A bútorok, járólap, csempék is világos barnásak.)
2009. aug. 1. 10:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mondjuk az sok színt részesíteném előnyben.(Minden helyiségnek más szín) Mindenképp valami világos/ meleg színt választanék. Nekem mondjuk tetszene a narancssárga-bordó összeállítás.
2009. aug. 1. 11:23
 2/5 anonim válasza:

En is a kevesebb szin hive vagyok. Sajnos pontosan milyen szint valasztanek, azt nem tudom elmondani. Az en kedvencem a pasztel almazold es a vilagos egszinkek. Annak fuggvenyeben kell valasztani, hogy milyen tipus vagy es mit varsz el a lakastol. Modern lakas a kontrasztokra es kocka formakra epul, klasszikus lakasbol is tobb fajta van. Erdemes ellatogatni festekes uzletekbe es szinpaletteket kerni, ugy jobb a dontes. Masik otlet, amit en is szoktam hasznalni, hogy elmegyek nagyobb konyvesuzletekbe, ahol le is lehet ulni es keresek egy lakberendezeses konyvet. Leulok nyugodtan es atlapozom a konyvet, otleteket gyujtve.

Azon is erdemes gondolkodni, hogy mennyi idot toltesz a laksaba, egyedul, parral, esetleg csaladdal..Van gyerek, nincs gyerek. Pihenni, relaxalni szeretnel a lakasban, vagy energiat gyujteni onnan?

Vegul pedig jo munkat kivanok.

2009. aug. 1. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha napos akkor az élénk színek mégjobban tudnak érvényesülni! Én Trombitavirág sárgát, és a nárciszt választanám!Sárga szín kedvelő vagyok!!
2009. aug. 1. 12:26
 4/5 anonim válasza:
Ha tényleg sok a napfény szerintem nagyon előnyös a narancssárgának egy sötétebb változata! ehhez megfelelő a bordó szín vagy esetleg a fehér!
2009. aug. 1. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
narancssárga,kék
2009. aug. 2. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!