Manapság mennyibe kerül átlagosan egy kertes ház felépítése a 0-áról?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 13:59
1/6 anonim válasza:
Ezt sok dolog befolyásolja
pl. Mekkora?
Hol?
Milyen színvonalon szeretnéd felépíteni?
Én minőség mániás vagyok és eddig még soha nem bántam meg.
A jó minőségben megbízhatóan dolgozó mester embereket meg kell fizetni és nem lesz gond a munkájukkal.
Ugyanígy a jó minőségű anyagok drágák, de lényegesen tartósabbak.
2/6 anonim válasza:
Egy minimál stílusú,átlagos ház nm-e kb 130 ezer forintból épül fel. Tetővel,burkolva,ereszcsatornával stb... Plusz a telek.
3/6 anonim válasza:
Minimum 15 millió, de ha minőséget akarsz, akkor inkább 25!
De tényleg nagyban függ, hogy hol akarsz építeni!
Van olyan telek, ami 1,5-2 millió, de van olyan is, ami 6-8!
Van olyan építő cég, akik, már 150.000 Ft/m2 áron megépítik, de van olyan is, akik 250-300-ért!
Ja meg a minőség sem elhanyagolható szempont. Ugyanis családi házat nem 2 évre építed.
Stb.stb.stb.
Én is előtte állok, én olyan 25 körül számolom!
4/6 anonim válasza:
Egy kicsi ház esetén is számolni kell 20 millióval, már ha normálisat akar az ember. Összetákolni bádoglemezekből és szemétből ingyen van, mint egyes szegénynegyedekben Afrikában vagy Dél-Amerikában. Szóval nem mindegy, hogy mit akar az ember, az igények nagyban befolyásolják az árat. A méret sem mindegy. Egy kicsit luxus otthon, már nyaldossa a 30 milliót.
5/6 anonim válasza:
100 m2 = 13 millió ft akkor az valószínű könnyűszerkezetes.
6/6 anonim válasza:
Soha sem leszel kész vele. Itt felépíted, ott javítgatod. Mire úgy-ahogy lakható lesz, kirepülnek a gyerekek, kétharmada üres marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!