Milyen stílusban, milyen színekkel rendezzem be a nappalit?
Ami adott, az a púder színű fal és egy sötétzöld cserépkályha, viszont a zöldet nagyon nem erőltetném, mert a lakás többi részén is sok a zöld.
Egyelőre fenyő bútorok, lilás-bordós ülőgarnitúra és fehér függöny van, de ezeket idővel lecserélném, csak ötletem sincs, mire.
Bordót se szeretnék. Esetleg barnára gondoltam még, de az meg olyan komor tud lenni.
A fenyőbútorok helyett is kéne valami komolyabb.
Ha tudtok képeket mutatni, azt is megköszönném.
Én nem tudom, hogy hozzád milyen stílus áll legközelebb, ezért több stílust és színt linkelek. Tudom, hogy nem szeretnéd a zöldet, de egy cserépkályha azért mégis meghatározza a teret, nem lehet figyelmen kívül hagyni, legalább párnával kell harmonikussá tenni.
file:///C:/Users/evelin/Desktop/96-00001318e-cd8d_orh550w550_Yellow-monochrome-living-room.jpg
file:///D:/Minden/K%C3%A9pek,%20vide%C3%B3k/H%C3%A1z/Nappali/blue-living-room76.jpg
file:///D:/Minden/K%C3%A9pek,%20vide%C3%B3k/H%C3%A1z/Nappali/chocolate-lotus.jpg
file:///D:/Minden/K%C3%A9pek,%20vide%C3%B3k/H%C3%A1z/Nappali/wallpaint2.jpg
file:///D:/Minden/K%C3%A9pek,%20vide%C3%B3k/H%C3%A1z/Nappali/yellow-and-green-living-room-walls-2012-images-01.jpg
file:///D:/Minden/K%C3%A9pek,%20vide%C3%B3k/H%C3%A1z/Nappali/1072214.jpg
file:///D:/Minden/K%C3%A9pek,%20vide%C3%B3k/H%C3%A1z/Nappali/235542vh3.jpg
file:///D:/Minden/K%C3%A9pek,%20vide%C3%B3k/H%C3%A1z/Nappali/1267835_0_4-2321-contemporary-hall.jpg
Köszi szépen a képeket, nagyon jók! igazad van, hogy a zöldet nem lehet teljesen száműzni, csak tudod a kályha másik fele a konyhában van, és emiatt az totál zöld lett, plusz még egy másik szoba is, úgyhogy a nappalit már nem akarom zöldre, de 1-2 zöld párna teljsen belefér. :)
A szomszéd gyerekszoba pont türkizkék kiegészítőket kapott, szóval itt azt sem erőltetném. De a barna felé egyre jobban hajlok, ezek közül is ez tetszik a legjobban: [link] Honnan vannak a képek amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!