Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » A hokedlit hogyan tudnám...

A hokedlit hogyan tudnám feldobni?

Figyelt kérdés
A konyhában hokedlik vannak, azon ülünk, mikor eszünk, van rajta egy kispárna. Most tettem rá színes ruhaanyagot, így vidámabb lett, de nem tudom szépen rátenni, hogy úgy álljon rajta, mint ami eredetileg oan és szép. Mit csináljak vele? Ragasszam rá? Mivel tűzzem oda? EGyéb ötlet?
2009. júl. 29. 15:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp anyaggal szeretnéd megoldani akkor vegyél 2oldalas ragsztót.Tescoban, barkácsboltban pár100ft!Azzal rátudod, és eltávolítható mosásnál.De én máshogy csinálnám.Vagy lefesteném élénk színűre, esetleg több színűre vagy decoupage technikával ragasztanék rá rizspapírt!
2009. júl. 29. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is a vidám festés híve vagyok. De adhatsz rájuk ruhát is, ami gumival tartja az anyagot a helyén a hokedli ülőlapja alatt.
2009. júl. 29. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
ruhát adjál rájuk
2009. aug. 2. 04:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Hol lehet kapni rá ien gumis ruhát?
2009. aug. 2. 10:48
 5/5 anonim ***** válasza:
varrónővel tudsz csináltatni, vagy lakberendező boltokban borsos áron!Olcsóbb a varrónő!
2009. aug. 2. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!