Van valakinek ilyen szeke{jyskabol}, idovel mennyire "ulodik ki, supped be", olvasashoz szeretnem netbookhoz?
2012. szept. 6. 22:15
1/7 anonim válasza:
Attól függ,hogy hány kiló vagy.Az én székem még ok,én 65 kiló vagyok,de a páromé már tényleg fekvő,eléggé meg van gyengülve,de ő 95 kiló.A székek egy évesek.Meg az alja is eléggé vacak,olyan műanyag pántokból van,mint amivel a kartondobozokat összefogatják,ezek kinyúlnak és összecsúsznak.Én a miénket már fél év után szétszedtem és erős ruhaszárító kötelet fontam ezek közé a műanyag pántok közé,így azért jó.
2/7 A kérdező kommentje:
es mennyire kenyelmesek. Ha ebbol kene tanulnom akkor sokat ulnek benne.... (70-75kg vagyok)
2012. szept. 7. 00:03
3/7 anonim válasza:
Nekünk is ilyen van olyan 1-2 évesek. Én 70 kiló a párom 90. Amikor megvettük a székeket istenien kényelmes volt. Ki se akartam szállni belőle. Vigyáztunk rá. ne hintáztunk, nem ugrottunk bele stb. Mégis még 1 év sem telt el, és lesüppedt, hátradőlt. Ma már ritkán ülök bele, mert olyan nehéz belőle kiszállni, annyira hátrasüppedek, mintha feküdnék benne.
4/7 A kérdező kommentje:
Ettől féltem. Mink is így jártunk egy ulogarnituraval amit a KIKA.ban vettunk.
1.) és 2.) válaszolo, Ti a jysk.ben vettetek?
Arulnak az IKEA.ban is lehet az jobb lenne?
Ott 25€ a legolcsobb
de van pl. 60-125€ ert is :S
2012. szept. 7. 08:36
5/7 anonim válasza:
második vagyok. Mi az Ikeába vettük, és bár az árára már nem emlékszem csak arra hogy szándékosan a drágábbat vettük, mert azt hittük ha drágább jobb minőségű, strapabíróbb. Tévedtünk.
6/7 A kérdező kommentje:
Huhaa. koszonom a valaszod. Nagyon kiabrandito (IKEA.amugy is eleg draga tud lenni,azt hittem minosegesebb dolgokat adnak el)
2012. szept. 7. 09:44
7/7 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, áprilisban volt 2 éve, hogy vettük, már nem emlékszem pontosan, olyan 7000 ft körül volt.
Semmi gond vele, nagyon kényelmes, szeretek benne ülni, én bátran ajánlom.Olvasni nem szoktam benne(meg amúgy se mert nincsen rá idő), tehát ezt nem tudom,de ez a vendégfogadós fotelünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!