Kicsitt fel szeretném dobni a szobám, ötletek?
Figyelt kérdés
A szobámat szeretném át festeni rózsaszinről alma zoldre. Egyik falra tapétát szeretnék vagy valahogy kicsitt fel dobni. Valami ötletetek, hogy hogyan extrázzam fel a szobát? (jelenleg rózsaszin a fal és fekete kis kutya tappancsok vannak korbe a falon)
Nagyon szepen koszonom elore is:)
2012. szept. 6. 19:55
1/2 anonim válasza:
Szia! Mennyi árig lehetne? :D
Az egyik barátnőmnek tiszta kék minden a szobában, a fal, a szőnyeg, a bútorok, az ágy, az ágyterítő, díszpárnák, minden-minden-minden. Ha egy konkrét árszintet mondanál, akkor segíthetek! ;)
2/2 anonim válasza:
szia nagyon egyszerű :) én azt csináltam h fogtam egy nagy átlátszó poharat és nagyon nagyon sok lila fekete szívószálat raktam a pohárba ;) és a szívószálakat hajlítsd be és rendezd el őket össze vissza. nagyon feldobja a szobát :) vagy amit csináltam vettem egy doboz kis zselé golyókat és bele raktam egy átlátszó pohárba (nekem sárga van)és kiraktam ebbe rakhatsz virágot is :) nekem nagyon bejöttek ezek :) vagy pl: ha egy fehér kis fehérneműs szekrényed van amiken nincsenek gombok vegyél dísz köveket és rakd rá a fiókokra azzal lehet majd kinyitni... akár vehetsz a díszkövekből delfineset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!