Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 80 ezer alatt 140*200cm-es...

80 ezer alatt 140*200cm-es franciaágyat matraccal? Nem muszály hogy egybe legyen, lehet külön is a matrac és ne legyen középen ilyen csík vagy mi. LEÍRÁST~>

Figyelt kérdés
Lehet használt is de ne nagyon régi és jó álapotú!! ÉRTELMES VÁLASZOKAT LÉCCI.

2012. aug. 26. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Vatera, Tesz-vesz, Jófogás
2012. aug. 26. 17:52
 2/8 A kérdező kommentje:
de és ha bihar megyében van pl azért nem fognunk elmenni..az ország másik felébe.. ._____. ráadásul honnan tudjam hogy nem ver át?
2012. aug. 26. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi ilyen ágyat vettünk úgy 60 ezerért 2 éve. A keretet már nem tudom hol vettük (Talán IKEA, de lehet Möbelix is), a matracot külön, talán az RS-ben. Mosti s nagyon jó, nem rugós ágy.

Szerintem nézz utána akcióknak a közelben, tényleg ki lehet hozni olcsón.

2012. aug. 26. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Matracot az auchan(most már cora)-ban éri meg,vákumosat(az csak a csomagolását jelenti).
2012. aug. 26. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Fordítva: a Cora lett Auchan.

Az Vaterán lehet úgy keresési feltételt megadni, hogy csak a környékeden lévő találatokat dobja ki. Nem éri meg senkinek becsapni a vásárlót, mert akkor rossz értékelést kap tőle. Akinek sok rossz értékelése van, attól senki nem vesz semmit.

Mi már sokszor rendeltünk, és nem bántuk meg.

2012. aug. 27. 08:49
 6/8 A kérdező kommentje:
oké köszi mindenkinek
2012. aug. 27. 09:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Valóban félre írtam bocsi.Az eredetileg is auchan nevű auchanra gondoltam.
2012. aug. 27. 10:06
 8/8 anonim ***** válasza:
2012. aug. 27. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!