Hívjak Lakberendezőt vagy se?
Figyelt kérdés
Valami kis stísusos nappalit akarok. De az üzletekben nem biztos hogy van olyan amit elképzeltem. És ha van lehet gyenge minőségű, a szaküzletek meg nekem egy egész nappalihoz drágák. Hívjak lakberendezőt? Lehet hogy drága, de lehet hogy például jobban hozzá tud férni jó minőségű bótorokhoz. De hameg csináltatok ember az aki kitudja fizetni. És ha van ötletetek mennyibe fog fájni?2012. aug. 25. 21:52
1/3 anonim válasza:
Egy jó lakberendező drága, nagyon drága.
Meg van a saját kis mester ember köre akikkel dolgozik, csak sokkal drágábban fogja neked felszámolni mintha te magad keresed meg azokat. Bútort is csak olyan helyekről ajánl ahol ő maga is kap jutalékot a te vásárlásod után.
Vagy elmegy veled IKEA, KIKA és ott segít neked vásárolni.
Százezres nagyságrendben gondolkodhatsz.
2/3 anonim válasza:
Semmiképp se hívj lakberendezőt... párom is asztalos és mindig ő tervezi a bútort hogy szép és praktikus legyen. Meg kell kérdezni több aszalost melyik mennyiért és mit képzel neked a nappaliba :)
3/3 anonim válasza:
nekem is az asztalos tervezte a konyhám. de kell legyen olyan üzlet is ahol megtervezik az enteriört ha tőlük vásárolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!