Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Narancssárga szobafal?

Narancssárga szobafal?

Figyelt kérdés

narancssárgára akarom festeni a szobámat, a festéket meg is vettem, erre a festő azt mondja hogy ő nem szól bele de a narancssárga szerinte elég meleg szín.

vélemények?

18/f

2012. aug. 24. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi a gond...
2012. aug. 24. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
:D:D:D "Meleg" szín. :D:D:D A festő arra értette, hogy álmosító, nyáron fokozza a hőségérzetet.
2012. aug. 24. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:

nem szól bele, de mégis beleszól :) igen, meleg szín, melegséget sugároz, de nem búúzás :) nyugi :)

nekünk nari a nappalink, imádom, nagyon jó hangulata van.

ha megbolondítod egy kis élénk zölddel, sztem marha jól fog kinézni ;)

2012. aug. 24. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy meleg szín, egyáltalán nem probléma, annyit tesz, hogy otthonos és vidám. Viszont mivel fiú vagy, én inkább javasolnám, hogy kombináld pl egy barnás árnyalattal / zölddel / kékkel. De rád bízom.

Mutatok pár linket, hátha kapsz ötletet:

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 24. 20:10
 5/5 anonim válasza:

A narancssárga ötvözi a a piros által sugalmazott energiát és a sárga boldogságát. Általában az örömmel, napfénnyel és a trópusokkal kötik össze. A narancssárga a lelkesedést, az elragadtatást, a boldogságot, a kreativitást, az elhatározottságot, a vonzerőt, a sikert,a bátorítást, és az izgatást fejezi ki.

Az emberi szem számára a narancssárga egy nagyon meleg szín, így a forróság érzetét kelti, de nem olyan agresszív, mint a piros. A narancssárga növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét, élénkítő hatású és növeli a szellemi aktivitást. Nagyon elfogadott a fiatalok körében. A narancssárgáról az egészséges étel jut eszünkbe és az étvágyunkat serkenti. A narancssárga az ősz és az aratás színe. A címertanban a narancssárga az erő és a kitartás szimbóluma.

A narancssárga nagyon feltűnő szín, tehát használhatod figyelemfelkeltésre és a legfontosabb elemek kiemelésére a design-ban. :-)

Nekem is narancssárga az egyik szobám.. Tökéletes választás volt részemről. Lehet kombinálni más színekkel, pld. narancs - fekete " örök "

2012. aug. 25. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!