Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Számítógépasztalok. Hol?

Számítógépasztalok. Hol?

Figyelt kérdés
Eddig néztem ikeát,de nem találtam olyat ami megfelelne/tetszene nekem.Tudtok valamilyen boltot ahol jók vannak?

2012. aug. 20. 22:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Praktiker,Metro,Tesco
2012. aug. 20. 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
OBI-ban most vannak akciósok.
2012. aug. 20. 22:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezek között sem találtam jót :)
2012. aug. 20. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Még menézheted a Jysk-ben is, bár azok elég fos minőségűek és drágák. Én azt javaslom, hogy Tecco/Auchan és hasonló helyen nézelődj, néha kilehet fogni egész jókat olcsón.
2012. aug. 20. 23:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Jyskben néztem,Auchanba majd nézek,köszönöm.
2012. aug. 20. 23:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Én meg azt javaslom tervezd meg magadnak és beszélj egy asztalossal (vagy valami ügyes kezű rokonnal/ismerőssel).

Egy bútorlapszabászatban méretre vágják az alapanyagot, kifúrják a szükséges furatokat és már csak össze kell szerelni, mintha boltban vetted volna, csak egyéni igényekre szabva. Nem jön ki drágábban, mint egy boltban vásárolt asztal.

2012. aug. 21. 00:56
 7/8 anonim válasza:
Ahogy olvastam a válaszokat nekem is egyből az asztalos jutott az eszembe de az utolsó válaszoló már megelőzött :D
2012. aug. 21. 17:00
 8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nem teljesen értek egyet az előttem szólóval abból a szempontból h nem drágább de az asztalos minőségű terméket készít nem szar anyagból... tudom mert apu is asztalos :)
2012. aug. 21. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!