Pesten milyen tapétaboltok vannak, ahol nagy a választék?
Figyelt kérdés
Ami csak eszetekbe jut, mondjátok légyszi!
A legolcsóbb papírtapétát közül kellene valami. Viszont a minta és háttérszínekről elég konkrét elképzelésem van. Hát ilyet még nem láttam sehol, bár ahol voltam, azoknál alig volt választék.
Segítsetek!
Köszi!
2012. aug. 19. 22:37
1/3 anonim válasza:
Én eddig mindig a 8. ker Szilágyi utcában levő tapétaboltban kötöttem ki. Vettem már ott gyerektapétát, sima tapétát és öntapadós tapétát is a konyhaablakra. Van választék és klasszisokkal olcsóbb, mint a tapétaszalonok és pl obi.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt megnézem mindenképp, kösz!
Még írjatok!
2012. aug. 21. 20:09
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, a Thököly útit ismertem, régen vásároltam már ott én is, de most ott épp nem volt olyasmi amit kerestem.
Viszont amit az első válaszadó ajánlott, oda is elmentem, és végül ott találtam meg a keresett színvilágú tapétát. Már fent van, szép! És 1800 ft volt egy tekercs. Sok tapéta volt tényleg. Tapétacentrum az üzlet neve ha jól emlékszem. Ajánlom bárkinek!
A válaszokat pedig köszi!!
2012. szept. 24. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!