Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a tapátáról?

Figyelt kérdés
[link]

#Diego #tepéta
2012. aug. 19. 20:48
1 2
 11/16 Jubilee ***** válasza:
Mennyire világoskék? :) Amúgy én erősebb színeket is el tudok képzelni mellette. A 3 csík az jó, szerintem. Én el tudnám képzelni úgy is, hogy a csík mellett egy sötétebb színnel keret és a fal többi része megint más színű.
2012. aug. 20. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:
világoskék semmiképp. Csak a saját színének árnyalata, vagy fehér, pasztell. De azt tudod, hogy csak jól festett felületre rakhatod? Ha nem 1. osztályú a festék, le kell kaparni.
2012. aug. 20. 10:22
 13/16 A kérdező kommentje:

értem

nagyon rossz most a festék... lkaparni újrafesteni egy rémálom, mert glettelni is kéne.

linklelj már nekem egy szint mire gondoltál :)

köszi

2012. aug. 20. 18:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Menj fel a triklak.hu -ra és ott találsz szinezőprogramot. Ott keverheted a színeket falanként , sőt berendezési tárgyanként is. Ott kiválaszthatod a számodra szimpatikus színeket.
2012. aug. 22. 20:29
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát, akkor viszont nagy rá az esély, hogy egy idő után lejön a tapéta az alatta lévő festékkel együtt:(
2012. aug. 22. 23:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Arról nem beszélve, hogy egy ilyen tapéta alatt minden egyenetlenség meglátszik, szóval muszáj a falat rendbeszedni előtte!
2012. okt. 27. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!