Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tetőtéri ablakhoz van jó...

Tetőtéri ablakhoz van jó ötletetek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Tetőtéri lakásban lakunk, és a belső magasság 3,5 méter körül van. Sajnos az ablakok is legalább 2 méter magasan vannak (egyáltalán nem látok ki). Szerintetek az ilyen tetőtéri ablakokhoz illik vmilyen függöny, vagy sötétítő? (Szerintem nem, de azért kíváncsi vagyok más véleményére is)Én igazából reluxát szeretnék, csak az a baj hogy mivel magasan van az ablak nehéz megoldani a le-fel huzogatást, sötétítést. Jó lenne a roló is, szép színeseket lehet kapni, de hasonló a gondom. Motoros működtetés meg túl drága. Van vmi jó ötletetek? Köszi.
2009. júl. 23. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
tegyél alá vmi olyan virágállványt amit falhoz rögzitesz,és van annyira stabil,h rátudj állni,és elérni a sötétitést.Páromnak olyan van rajta,h csak huzogatni lehet magán az üvegen
2009. júl. 26. 20:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajna ez nem oldható meg, mert az összes ablak alatt van szekrénysor, vagy bútor, vagy a légkondi. Ezeket nem tudom máshova tologatni. De azért köszi, az ötlet jó.
2009. júl. 27. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!