Ez e növény ebben a kőben illik modern nappaliba? Kép lent
Figyelt kérdés
szóval a fal halvány barack szín, van 2 oszlop és boltiv amin stukkó van, üvegasztal amit osroszlán tart, narancsso járólap pult stb szóval ilyen mai divatú. illene e ez ha letenném pl. az oszlop elé?vagy túl rideg lenne? ilyen növényem van nekem is és ilyen köbe akarom ültetni. iilet ve a kaktuszok az enyéim és igy helyeztem el őket illik e?
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
a kaktusztálat a pultra tenném.
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url= [link]
2009. júl. 23. 14:04
1/10 A kérdező kommentje:
2009. júl. 23. 14:05
4/10 A kérdező kommentje:
na végre sikerült.
2009. júl. 23. 14:07
5/10 anonim válasza:
Ha szépen elrendezed igen szerintem. Mondjuk nekem annyiranemteccik ez a virág
6/10 anonim válasza:
Ez nem a Majom kenyérfa? Lehet hülyeséget beszélek! :)
Szerintem egy fikusz vagy pàlma féle jobb lenne amugy!
7/10 A kérdező kommentje:
2009. júl. 23. 14:20
8/10 A kérdező kommentje:
lehet igazad van , de a kő illik szerinted egy modern konyhába ha földre van letéve?
2009. júl. 23. 14:21
9/10 anonim válasza:
Az illik persze! De ez a fa :) nemis tudom :) ahogy irtad, oszlopok vannak, szerintem valami magasabb növény jobban mutatna, ha elég nagy a nappali-konyha! A kaktuszok rendben vannak! :)
10/10 A kérdező kommentje:
köszi :) igazad van:9 csak még nem tudom milyen növényt tegyek bele:) obiban kapható ilyesmi kő aminek a közepe kivan vágva vagy mi:)
2009. júl. 23. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!