Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » 20 év körüli fiúnak milyen...

20 év körüli fiúnak milyen színű fal illik a szobába?

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem sima fehér falam van, 15 éves vagyok, nekem tökéletes. Fiúnak esetleg világoskéket tudok elképzelni. Sárga még, ha szereti a világosat. A sötét színű falak sötétítenek, fekete, lila, ezek nekem távol állnak. annyit tanácsolok még, hogy ha egyszer befested a falat színesre, nagyon sokszor kell ahhoz átfesteni majd később hogy az új szín befogja a falfelületet!
2012. aug. 13. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:

A bútor és a padló milyen színű? Az is fontos szempont.

Egyébként ha illik hozzá, akkor szerintem zöld, kék, fehér, törtfehér elsősorban. Mutatok képet, hátha kapsz ötletet:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 13. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem régebben élénk napsárga volt. Most meg tapéta van. Ilyen mintás nagyon halvány púderszínű.
2012. aug. 13. 21:24
 4/8 anonim válasza:
A kedvenc színének egy világosabb, pasztell árnyalata.
2012. aug. 13. 21:39
 5/8 eric_one válasza:

1-es válaszolónak üzenem!

Ha már színezted a faladat, és másik színre akarsz áttérni akkor előtte fehérre kell ismét festeni (mert az jól fed) és utána újra mehet a színezett réteg.

A kérdezőnek üzenem, hogy fesd fehérre, és ragassz fel körbe a falra hungarocell profilt, vagy 1,5x1,5cm fehér kábelcsatornát. Erre ragasszál körbe fel RGB ledszalagot, kell hozzá egy tápegység, és egy távirányítós vezérlő. A távirányító segítségével bármilyen színt kikeverhetsz, és hangulatodhoz mérten a fénnyel festheted be a szobádat. Nappal is nagyon látványos.

Itt egy link ahol 5méter ledszalag, távirányító, vezérlő, és tápegység csupán 13ezer ft, tehát elérhető áron van

[link]

(nem az én hirdetésem, csak a kép miatt küldöm, és még olcsóbban is láttam máshol)

2012. aug. 14. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves Eric! (előttem levő válaszadó)

1. vagyok. Fehérre meszeltem színes után, 12szer kellett átmennem rajta, hogy befogja a fehér festék a színeset

2012. aug. 14. 13:37
 7/8 eric_one válasza:
Akkor már csak a festékkel lehet gond, az előre kikevert festékek jobban takarnak mint a színező pasztával kevertek. De talán egy festőszaki idekeveredik és megmondja mi lehetett a gond. 12 réteg festék? :D Azért az brutális...
2012. aug. 14. 17:09
 8/8 anonim válasza:
Én narancssárgás-vöröses-barnásat akartam feketével meghintve, mintha rozsdás lenne. Most barack rózsaszín, mert nem tudtuk kikeverni. :(
2012. aug. 31. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!