20 év körüli fiúnak milyen színű fal illik a szobába?
1-es válaszolónak üzenem!
Ha már színezted a faladat, és másik színre akarsz áttérni akkor előtte fehérre kell ismét festeni (mert az jól fed) és utána újra mehet a színezett réteg.
A kérdezőnek üzenem, hogy fesd fehérre, és ragassz fel körbe a falra hungarocell profilt, vagy 1,5x1,5cm fehér kábelcsatornát. Erre ragasszál körbe fel RGB ledszalagot, kell hozzá egy tápegység, és egy távirányítós vezérlő. A távirányító segítségével bármilyen színt kikeverhetsz, és hangulatodhoz mérten a fénnyel festheted be a szobádat. Nappal is nagyon látványos.
Itt egy link ahol 5méter ledszalag, távirányító, vezérlő, és tápegység csupán 13ezer ft, tehát elérhető áron van
(nem az én hirdetésem, csak a kép miatt küldöm, és még olcsóbban is láttam máshol)
Kedves Eric! (előttem levő válaszadó)
1. vagyok. Fehérre meszeltem színes után, 12szer kellett átmennem rajta, hogy befogja a fehér festék a színeset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!