Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Kicsi szoba felújítás?!

Kicsi szoba felújítás?!

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok e olyan honlapokat ajánlani, ahol ötleteket kaphatnék arra hogyan "vidíthatom" fel a szobámat? Vagy esetlegesen neked van e valamilyen jó ötleted? Sajnos az én szobám nem túl nagy, és sötét színre van festve.. Pénzem nem sok van, de apróbb dolgokat meg tudnék venni.. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

2012. aug. 13. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen bútoraid vannak? Át lehet őket festeni? Mekkora a szoba (a oldal, b oldal)? Hol helyezkednek el az ablakok, ajtók? Milyen stílust kedvelsz? Milyen hatást akarsz elérni?
2012. aug. 13. 10:15
 2/6 kovpet ***** válasza:

"és sötét színre van festve"

Első körben át kellene festeni. A festék sem drága és nem is kell hozzá valami extra nagy szakértelem sem drága szerszámok. Ecset+henger+festék+takarófólia pár ezer forint összesen.

Ne a legjobb ruhádban csináld és takarj le mindent rendesen :)

2012. aug. 13. 11:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg is csinálnám a festést, elhihetitek.. Festettem már nem egy szobát.. De albérletben vagyok, és a főbérlő nem engedi hogy átfessem.. Vagy is engedné, de világos színűre nem.. Hetekig vitatkoztunk.. De ez más téma.. Nagyon a szekrénnyel sem tudok variálni.. Két ablakom van, egy oldalon helyezkednek el, és közöttük az ajtó.. Azzal szemben a szekrény.. "Oldalt" (szekrény és a kisebbik ablak közt) egy ágy.. Ággyal szemben a tv, ja és persze a radiátor.. :(
2012. aug. 13. 14:21
 4/6 kovpet ***** válasza:

Hát így mondjuk nehezebb, így elég korlátozottak a lehetőségek. :(

A világítással nem tudsz esetleg játszani? Esetleg falvédőt feltenni? Másik függöny? Másik albérlet? :)

Nem értem egyébként, hogy hogy lehet sötétre festeni egy falat... mi a jó abban? Főleg kis szoba esetén...

2012. aug. 13. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom miért kellett ilyen sötétre festeni.. kiakaszt.. Három napja a nappaliban alszom.. inkább ott,mint a szobában.. Sajnos másik albérletet nem találnék, ilyen olcsón.. A falvédő nem is olyan rossz ötlet :D De ha nem is engedi hogy átfessem, mintát remélem igen.. Valamilyen falmatricát tud valaki ajánlani.. Milyet vagy inkább hova rakjam?? sarokba vagy inkább az ajtó köré?? Hova lenne jobb??
2012. aug. 13. 15:57
 6/6 gnrgirl válasza:

először is: hölgy vagy férfi az illető ? ez azért elég lényeges :)

na szóval. ha bútort festesz nem szabad nagyon elütnie a sötét színtől, de akár huzatot is cserélhetsz ha van olyan szék vagy bútor. a stílusodtól is függ, ez pl tengerparti hangulat ( elég egy két kiegésztő, ha drága, pár kagyló, elég sok helyen kapni, jól is mutat a sötét falon : [link]

másik lehetőség a retro hangulat. akár a bútoraidat is kicserélheted, pl piacon olcsón veszel valami jó kopott bútort lecsiszolod, valami virágos huzat és voilá! a világos fa bútorok és parketta nagyon jól néz ki vele. sok sikert! :)

2012. aug. 21. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!