Terveztek nekem házakat? (bőv. Lent)
Házat akarok majd építeni, szép lassan belekezdek majd. Van nekem is terven, de szeretném mások ötleteit is látni. Szóval nem tudom, hogyha csináltok Paint ba, fel tudjátok-e rakni, de valami csak megoldható lesz.
Legyen benne: egy kis előszoba, nappali, konyha ebédlővel, egy fürdő, egy szoba és egy kondiszoba. Az elrenezés érdekelne:)
Itt van egy kis méretű ház:
Néhány tanács:
- A wc külön helyiség legyen.
- TÁJOLÁS: Háló K, Konyha K-DK, Étkező D-DNY, Nappali NY, Dolgozó É-K, a többi (közlekedő,fürdő,wc) É-K.
- Bejárathoz, konyha-étkező-nappali vonalához nyílt-zárt terasz
- Garázs külön épület.
Az 5 millát tényleg felejts el. Ezzel a programmal egyszerűen rajzolhat te is bármilyen házat:
5 millióm van, az engedélyek már megvannak, a Papáéktól kapok még hármat, meg anyu is azt mondta, ha kell segít.:)
Szerintem meglesz az ára
Én inkább árajánlatot kérnék az összes mestertől vagy egy házépítő cégtől. Azután fognák bele az építkezésbe, mert én még a 10 milliót is keveslem. Másrészt arra is gondolod kell, mi lesz később, ha gyereked lesz. Eladod a házat, mert 1 szobával kisebb? Szóval ezt érdemes komolyan átgondolni. Úgy érzem hogy egy kicsit nem a földön jársz, de ne legyen igazam. Ismerek egy oldalt ahol terveket és tervkritikákat lehet olvasni. Nem ártana elmerülni a témában jobban, mert ez nem olyan dolog aminek ész nélkül neki lehet ugrani, mert később megjárja vele az ember. Van olyan magazin, aminek az a címe, hogy Milyen házat építsek? Érdemes lenne megvenni, tele van tervekkel és árakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!