Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hol tudok venni polcot?

Hol tudok venni polcot?

Figyelt kérdés
Egysrerű, könnyű, kb 250 magas 45-51 cm mély és kb ugyanilyen széles polcra volna szükségem.

2012. aug. 10. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Akármelyik bútorüzletben. Ha éppen nem árulnak, kérj ott helyben tőlük katalógust, végignézed, leadod a rendelést, kifizeted az előleg (kb. 20-25 %), és 1-2 héten belül kész is.
2012. aug. 10. 17:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Barkácsáruházakban (OBI, Baumax, Bricostore, Praktiker ) nagyon sokféle polcot árulnak. Járd végig őket, biztosan találsz megfelelőt.
2012. aug. 10. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Vagy szintén ezekben az áruházakban veszel fenyődeszkát és összerakod. Festheted is, ha színben nem passzol.
2012. aug. 10. 17:44
 4/8 A kérdező kommentje:

Butor boltit nem akarok mert csak ideiglenesen kell.

Nem fizetnék érte több tízezret.

Nem vagyok egy barkácsolós típus és igazából sem időm, sem türelmem nincs ezeket a nagy üzleteket végig járni.

2012. aug. 10. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát ha neked nincs türelmed az üzleteket végig járni, nekünk mitől legyen türelmünk ötleteket adni? Mit vártál? Hogy rögtön küldünk neked egy kész polcot?
2012. aug. 10. 20:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Miért vártam volna kész polcot?

De biztosan van aki sokat lakberendez, vagy hasonló dolgokkal foglalkozik az pontosan tudja mit és hol.

Ha tőlem valaki szakmai dologban kér tanácsot, pontosan tudom hol a megoldás a problémájára.

Gondolom így van ezzel más is!

2012. aug. 11. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Görgesd lentebb a fali sínes polcrendszerig.

2012. aug. 11. 09:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ötletek! Köszönöm!
2012. aug. 11. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!