Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogy lehetne megoldani, hogy...

Piicur kérdése:

Hogy lehetne megoldani, hogy elválasszam a szobát?

Figyelt kérdés
15 éves leszek, és a 7éves húgommal vagyok egy szobában. Szeretnék egy kis zugot, ahová el lehetne vonulni, de a mostani helyzetben nem megoldható. Arra gondoltam, hogy ketté választom a szobát, de nem tudom hogyan, mert az ablakok miatt az egyik rész nagyobb lenne, ráadásul mivel válasszam el, és csak egy ajtó van...... van valakinek ötlete?
2012. aug. 9. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Vegyél egy paravánt,vagy egy hatalmas függönyt.
2012. aug. 9. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb megoldás az lenne, ha vennél lapfüggönyt, aminek a sínét édesapád felszerelné a plafonra, így ha szűkségét érzed azzal el tudod választani a szobát, de ha nincs rá szükség, akkor nem foglalja feleslegesen a helyet.

Egy csomó színben, és mintában van.

[link]

2012. aug. 9. 16:13
 3/8 anonim válasza:
ez a lapfüggöny tenyleg nagyon jo 5let:))
2012. aug. 9. 16:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért,a paraván nem jó ötlet? [link]
2012. aug. 9. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Úhhhh, a paravánokba beleszerettem!!!! a függöny is jó ötlet,csak nem lehet felszerelni a plafonra..:s de a paraván nagyon király!!! köszönöm szépen!!!! :)
2012. aug. 9. 18:54
 6/8 anonim válasza:

harmadik vagyok

jobban megnézve tényleg jobb a paraván. olcsóbb is :)

és am bocsi h én kérdezek de milyen uzletbol tudok venni paravánokat?

2012. aug. 9. 19:00
 7/8 A kérdező kommentje:

én eddig nem nagyon néztem utána, de ikeában elég szép van, online is lehet rendelni máshonnan.

ikeában olyan 10 000 körül van. ( [link] )

én amúgy itt néztem: [link]

2012. aug. 10. 18:42
 8/8 anonim válasza:
A térelválasztó polc sem rossz. Nekünk az van a nappaliban, elég jól is néz ki, nekem legalábbis tetszik:D
2012. aug. 11. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!