Budapesten keresek konyhabútor készítőt. Olyat, aki olcsón, szépen, megbízhatóan dolgozik. Kit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Konyhabútort szeretnék terveztetni és készíttetni. Ajánljon valaki nekem Budapesten, megbízható, szépen dolgozó szakembert, aki mellesleg nem drága. Csak olyan írjon, akinek már van jó tapasztalata valakivel és bátran meri azt ajánlani! Értelmetlen válaszokat köszi, de nem kérek! Előre is köszönöm!2009. júl. 20. 12:48
1/5 anonim válasza:
Ilyen nincs. Nagyon ritka, de arról mondjál le, hogy Budapesten találsz ilyet. Márcsak azért is, mert Pesten az ilyesmik méregdrágák, maszekok csinálják és élettartamuk nem hosszabb pár évnél. Énis hasonlót keresek majd még írok HA találok!
2/5 anonim válasza:
Az én keresztapám pont az az ember, akit kerestek!!! Itt az e-mail címem, írjatok, és megadom az elérhetőségét!!!
armani.girl@citromail.hu
3/5 anonim válasza:
Én csak magamat tudom ajánlani! A legtöbb asztalossal ellentétben az én munkadíjam a beépített anyag 20-25%-a!!! A szerelvényeket németországból hozatom nagyker áron. Beépítési határidő 2-3 hét! Van 2 honlapom is, ahol a bútorokat, színeket és szerelvényeket lehet kiválasztani (több mint 200 termék közül)
Ha érdekel, írj!
4/5 anonim válasza:
Mi konyhabútor készítésével, gyártásával foglalkozunk. Tapasztalatból tudjuk, hogy csak azután érdemes az árról beszélni, hogy a bútorasztalos már kiment a helyszínre, felmérte a szükséges helyigény és a megrendelő elképzelése alapján az alapanyag és a munkaköltséget. Ezek alapján már átgondolt döntést lehet hozni, ennek hiányában szerintünk elég nagy merészség. Főleg azért, mert a konyhabútort be is kell építeni... Nálunk a tervek elkészítése és árajánlat ingyenes. Az általunk készített konyhabútorokról weboldalunkon találsz képeket és további információt az alábbi címen: asztalos.webs.com
5/5 anonim válasza:
Sziasztok! szerintem nem olyan reménytelen!!! A mi konyhánkat asztalos fiatalember készítette. 4 éve készült el, minden vasalat (fiók, ajtó) azóta is tökéletes, helyszíni felméréssel, beszereléssel. Beépített hűtő, mélyhűtő stb, nem okozott gondot. Sokkal magasabb minőség, mint a gyártószalagról lekerülő IKEA, ráadásul egyedileg a konyha méretéhez és elképzeléshez igazítva. Ár? Neked mi az olcsó? Ha hosszú távra tervezel, akkor le a legolcsóbb szakmeberre bízd... Zoltán (aki a mienket készítette) Vecsésen dolgozik, de Budapestre is hívják, szerintem teljesen elfogadható áron. a honlapján a fa fronttal készül konyhák között a mienk is fent van. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!