Mi a baj a kék fallal?
Figyelt kérdés
kékre szeretném festeni a szobámat de sokan azt mondják hogy nem jó ötlet mert hideg szín és egy idő után rossz lenne benne a közérzetem. ebbe mi az igazság tényleg nemjó ötlet?2009. júl. 20. 09:42
1/11 anonim válasza:
Tényleg hideg a kék szín,ezért festik általában a fürdőszobákat ilyen színre. Az én emlékeimben pedig a régi, lerobbant, rozzant lakásokban láttam kék falakat.Nekem nem tetszik,de ez az én véleményem.Egy halványabb lilát bármikor el tudnék képzelni.
2/11 anonim válasza:
Nekem kék a falam már 4 éve és nincs benne rossz közérzetem :) Akkor nekem is mindenki mondta hogy hidegszín meg szar lesz meg minden...De egyáltalán nem az :) Nekem tetszik még most is csak kicsit meguntam. Jó mondjuk ez biztos árnyalattól is függ meg ilyenek, nekem ilyen nagyon világos kék, bár egy időbe szerettem volna ilyen nagyonsötétkéket is :)
3/11 anonim válasza:
A kéknek is vannak árnyalatai. Az igazán hideg szín a halvány kék. Egy ismerősöm szobája olyan telt kékre van festve, és nem néz ki rosszul. Közben megnézem az én falamat, rájöttem, hogy ez is évek óta kékre van festve, történetesen ez meg világoskékre, egy nagyon nagyon leheletnyi zölddel. Én már vagy 10 éve benne lakok, és nem volt rossz még a közérzetem a szoba miatt.
4/11 anonim válasza:
Nekem világos/halvány kék színű a falam, és tök jól érzem magam benne. Gondolom azért szeretnéd kékre, mert szereted a kéket. Akkor meg nyugodtan fesd kékre, nem lesz rossz közérzeted. Én már régóta szerettem volna kék falat, 1 éve ilyen, és szeretem. Szóval ha szeretnéd, akkor csináld olyanra, biztos jól fogod magad érezni benne! :)
5/11 anonim válasza:
Belsőépítész vagyok.A kéknek vannak meleg árnyalatai is.Nem kell tőle félni, nagyon kellemes, megnyutató, barátságos hangulatot lehet vele teremteni.Az árnyalat a fontos és a bútorok és kiegészítők színei.
(Megőrülök az ilyen közhelyektől, hogy a kék hideg szín.)
6/11 anonim válasza:
Nekem is kek a falam :)
Meg jol vagyok, pedig 1 eve ilyen! :)
32/L
7/11 anonim válasza:
szerintem nyugottan fest be!! szép a kék szín!!
8/11 anonim válasza:
Az én véleményem szerint az a lényeg, hogy ne legyen nagyon sötét, mert abban tényleg nem annyira jó az ember közérzete...személy szerint nekem sem annyira jön be a kék szobába, hanem a narancssárga, bordó színeket részesítem előnyben, de ízlések és pofonok :)
9/11 anonim válasza:
Nincs olyan szín aminek ne lenne gazdája manapság a fehértől a feketéig.
Milyen legyen az ember saját lakásának a falszíne ha nem olyan ami önmagának tetszik, és jól érzi magát benne.Ne hallgasson rossz tanácsokra ez amolyan régi prolis duma.Igen a kék hideg szín,és ráadásul nyugtat is.úgyhogy hajrá
festő
10/11 anonim válasza:
semmi... most festettük ki a szobámat kékre és tényleg nagyon jól néz ki:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!