Mlyik olcsóbb? Ikea vagy K...?
Szerintem is az IKEA sokkal jobb. Vannak ott is bóvli dolgok, általában a nagyon olcsó termékek, viszont sok olyan dolog van, ami verhetetlen. Konyhabútor például (a fiókjaik úgy csukódnak, mint az álom... nem véletlenül adnak rá vagy 20 év garanciát) vagy a kárpitozott bútorok (levehető és mosható a huzat). Gardróbszekrényeik a végtelenségig testreszabhatóak. Nekem itthon rengetek IKEA termékem van, szekrények, fotelek, meg egyéb apróságok, és mindennel tökéletesen elégedett vagyok.
A Kika szerintem jóval drágább, és ugyan ez szubjektív, de nekem nem tetszenek az ott kapható bútorok.
Még egy plusz pont az Ikea mellett: saját maguk tervezik és gyártatják le a bútoraikat, míg a Kika innen-onnan szerzi be az árut. Ráadásul az Ikea lapos csomagolásban, lapra szerelve árulja a bútorokat, ami környezetkímélő, és igaz, hogy neked kell otthon összeszerelni (ami egyébként nem nehéz) viszont érzed, hogy van benne munkád, nem csak megveszed, és berakod a lakásba. :) De ez megint szubjektív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!