Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Szólnom kéne, hogy rosszul...

Szólnom kéne, hogy rosszul szerelték be? Nem a kilincs felén hanem a nyílás fele tették a dobozt. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
a redőny le húzójának a doboza rossz oldalra van szerelve amitől nem tudom rendesen kinyitni az ablakot.félek ha mosom az ablakot és jobban ki nyílik z ablak szét törik a doboz.mit mondjak annak aki beszerelte?már szét fúrta az műanyag ablakot,ha át cseréli ott lesz a nagy luk?annyira drága volt amúgy is most meg teljesen elkeseredek.
2009. júl. 17. 07:03
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Persze, hogy szólj. De hogyhogy nem beszéltétek meg előtte? Nálunk is volt már csere mert sajnos idiótákkal dolgoztattunk és nekünk már más javíotta ki, többet nem engedtük be őket, valami fehér izével (nekünk fehér az ablak) betömték a lyukat. Nem mondom, hogy nem látszik, de elviselhető, nem feltűnő.

Remélem tudtam segíteni.

Üdv

2009. júl. 17. 07:20
 2/5 ltimea ***** válasza:
66%
de miért nem mondtad előre hogy merről szeretnéd hogy tegye a dobozt? a másik felén kivitelezhető?ez most jó ngy munka lesz a mestereknek....merem mondani, mert a férjem redőnyszerelő... és már eleve nem szeretnek pvc ablakokra szerelni..
2009. júl. 17. 08:32
 3/5 A kérdező kommentje:
szerintem akinek a szakmája a redőny szerelés annak tudnia kellett volna merre nyílik az ablak melyikfelére kell tennie.egyedül voltam 3 hónapos kisfiammal és nem is figyeltem.amikor nekiálltam takarítani ablakot pucolni akkor nem tudtam kinyitni rendedsen.meg a doboz is recseg ha kinyitom az ablakot.nem tudom mit mondjak nekik.nekem kellemetlen.
2009. júl. 17. 10:40
 4/5 ltimea ***** válasza:
a második válaszoló vagyok, kérdeztem a férjemtől és azt mondja hogy pl.ők a kilincs felől teszik. jól kicsesztek veled. Hivd fel a mestert és reklamálj nála.
2009. júl. 17. 22:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen szólj. Ő pénzt kapott érte te pedig évekig ezt fogod használni. mi az,hogy nem tudod kinyitni a méreg drága ablakodat a saját lakásodban? Hívd fel, reklamálj ha nem megy szép szóval hát kiabálva,hogy azonnal jöjjön ki és szerelje meg.
2009. júl. 21. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!