Szerintetek a nyír színű ágy vagy a fehér színű ágy néz ki jobban?
Figyelt kérdés
Nincs még semmilyen bútorom, se szőnyegem, semmi, először egy ágyat szeretnék de a fehér is tetszik meg a nyír is.
Nyír
Fehér
[link] #/S39893565
2012. júl. 24. 22:48
1/6 anonim válasza:
Az attól függ milyen a fal színe. Ha sárga vagy zöld nyilván a nyír passzolna jobban, ha esetleg fehér akkor a fehér de arra a nyír is passzolna. Mindkettőnél azt mondom hogy világos szőnyeget válassz, bútorokból is inkább a világosabb de nem a hófehér színekre gondolok.
2/6 anonim válasza:
A nyír szerintem barátságosabb :)
4/6 anonim válasza:
a nyír természetesebb hatású. nekem a komódom ebből a sorozatból van, nagyon szeretem :)
a fehéret általában kerülöm, nekem olyan semmitmondó szín.
6/6 anonim válasza:
Szerintem ha nyírt veszel, akkor a későbbiekben nehezebben variálod. A fehérrel bármit megtehetsz, bármikor vehetsz hozzá plusz bútort. Mármivel feldobhatod, mindenhez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!