Szerintetek milyen színűre fessem a falat?
Szeretném kifesteni a konyhánkat, de a fal színét illetően tanácstalan vagyok. Teszek fel képeket és ha van ötletetek, hogy a bútorokhoz és a csempéhez milyen szín illik, akkor írjatok. :)
Szia.
Mivel úgy látom elég kicsi a konyhád szerintem választhatsz valami erősebb merészebb színt.
Mivel a csempe narancsos és a konyhabútorod is valami hasonló én ajánlanám a narancssárga színt. Vagy valami meggyszín?
Köszi a válaszokat!
Kedves Első!
Szóval az ablak alatti fal piros. A fekete keretes fénykép jó ötlet, meg is fogadom. A sörösdobozok pedig eltávolításra fognak kerülni, a tányér úgyszintén. :)
Kedves Második!
A narancs szín átfutott már az agyamon, viszont így szerinted nem lenne túlságosan homogén? A meggyszín avagy valamilyen vöröses, pirosas árnyalat egész jól hangzik.
OMG. nekünk is ilyen vacak konyhánk volt. woow, még a műanyag lambéria is ilyen volt :D hozzá valami elbacott világosbarna csempe, meg fehér fal, és fehér konyhabútor.
egyébként milyen megfontolásból lett kék a fal ehhez a csempéhez?
szedd le a lambériát, fesd valami enyhe barackszínűre a konyhát. pirosra ne, mert borzalmasan fog kinézni.
nem baj, ha homogén, nekem is bézs a csempe és a tejeskv a fal. a padló pedig sötétbarna, az elég kontrasztos.
bár én a helyedben a konyhabútort is vigyorogva dobnám le a 3.ról, mert fájdalmasan ízléstelen.
egész reális áron vannak már kis konyhákba egyszerű nyír vagy bükk színű bútorok. sokat dobna az összképen.
nem bántani akartalak, látszik rajtad, h intelligens ember vagy. a lakásod ne legyen ízléstelen.
Kedves Utolsó!
Köszi a választ, néhány megjegyzést, ha megengeded :)
A fal színéről annyit, hogy maradék festék volt. Szüleimnek ez is megfelelt, én meg nem tudtam mit tenni ellene. Most viszont sikerült meggyőznöm őket, hogy ideje váltani.
A lambériát nagypapám csinálta, ő sajnos már nincs velünk. Talán ezért ragaszkodik anyukám a lambériához. A konyhaszekrénnyel is ez a helyzet.
A barackszínt pedig feljegyzem és a többi ötlettel együtt viszem a családi gyűlés elé. :)
Többieknek is köszi a választ!
jaaaj, kedves drága kérdező, ne haragudj. és bocsáss meg. őszintén.
azt hittem a pároddal élsz, most sikerült végre valami lakásféléhez jutni, és azt szeretnéd csinosítani a kevéske pénzetekből.
ha még a szülőkkel élsz, akkor teljes mértékben megértem az eklektikát. :)
akkor elég csak barackszínűre kifesteni, meg egy kicsit rendbe rittyenteni és pár ízléses dologgal dekorálni a konyhát.
nálunk amúgy a tűzhely a sarokban volt, nem volt ekkora függöny, és a mosogatótól jobbra helyezkedett el némi pakolópult, valamint a mosogatótól balra volt a hűtő.
ugye jól sejtem, hogy ez középső lakás, és a két szélén vannak a szobák, és nincs erkély?
nekünk jobb oldali lakásunk volt :) azért nem baxakodtam vele, mert tudtam, h pár év múlva költözés egy jobb kecóba, szóval megfelelt a barna csempe meg a csúnya konyhabútor :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!