Melyik színt válasszuk párommal a szobánknak, a mohazöld és a rózsaszín közül? (képek lent)
2012. júl. 16. 22:38
1/12 anonim válasza:
Szerintem inkább a mohazöld, mert egyrészt olyan megnyugtató szín, alváshoz nagyon jó, másrészt meg ha pasi lennék titkolnom kéne a szobám színét :D
De nekem am is a mohazöld verzió jön be, de persze ha már van bútorotok bele az az elsődleges szempont h ahhoz mi illik jobban. :)
2/12 anonim válasza:
a zöld jobb. sokkal. felnőttesebb szín, és egy férfihoz ugyanannyira illik mint egy nőhöz.
rózsaszínre majd a kislányotok szobáját fesd :D
3/12 anonim válasza:
Ha a párod a férjem lenne, a rózsaszínre szavazna! :) Én meg a zöldre, és egy rózsaszín-zöld-fehér/fekete hármas lenne belőle. :)
4/12 anonim válasza:
5 éves kislánynak való a rózsaszín szoba, én is a zöldet választanám.
5/12 anonim válasza:
Hát sztm ennek közös megállapodásnak kellene lennie. Az én férjem tuti nem menne bele a rózsaszínbe. Mondjuk nekem is túl sok lenne, ahogy a képen van. Max. 1-2kiegészítő.
Tehát csak is a zöld...
6/12 anonim válasza:
7/12 A kérdező kommentje:
Most azt találtuk ki, hogy a rózsaszín helyett a cikláment, összehozzuk ezzel a mohazölddel, ahogy a képeken. Vélemények?
2012. júl. 17. 14:00
8/12 anonim válasza:
Nekem ez már így nagyon bejön. Fiatalos, modern, különleges de mégsem extrém. Jól néz ki szerintem!
9/12 anonim válasza:
Ez már lila szín. De mindenesetre jól néz ki!
10/12 anonim válasza:
Igen ez lila, de tényleg jól néz ki. A lényeg, hogy nem kaptatok össze rajta, mindig lehet kompromisszumot kötni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!