Mitől lesz modern egy lakás?
Mi "modern" lakásra törekszünk. Mi ezt ebben látjuk:
Fekete üveg ebédlőasztal, fekete fehér konyhabútól és csempe a konyhába, a nappaliba egy hatalmas váltás ott minden fa és bőr és elektromos készülékek( LED tv elektromos képkeret stb)
Ez is egy fajta stílus amit hívhatunk modernnek
Én utálom a házunkat..azért mert semmi modernet nem látok benne. Abban reménykedek, hogy ha elköltözöm itthonról, mert még a szüleimmel élek, felveszem a kapcsolatot egy belsőépítésszel...Úgy gondolom a jó érzék a kulcsa mindennek. Ha ügyesen rendezed be azt a lakást, ízlésesen, különböző érdekes elemeket találtatva, akkor modern lesz. Nekem az az álmom, hogy az én házamba majd legyen sok fotó a falon, kolázsok (Marilyn Monroe és Audrey Hepburn-el), vágyom óriási heverőkre, szines párnákkal. Egy olyan hintaszékre, mely a mennyezethez van rögzítve...aztán lelógó piros lámpákra, nagy üveg ablakokra, ízléses vázákra, fonott kosarakra, bárpultra, magas székekkel, stb...
Remélem hasznos volt a válaszom és valamit segítettem.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!