Milyen színű a szobátok fala vagy milyenre festetnétek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 17:12
1/9 anonim válasza:
Babarózsaszín sajnos... még kicsi voltam mikor az egész házat festettük. Legszívesebben bordóra festetném, vagy valami sötétebb kék árnyalatra. Egyébként lány vagyok, ezért a rózsaszín.
3/9 anonim válasza:
Az enyém halvány drapp színű kicsi rózsaszínes árnyalattal. Talán a barackvirághoz is lehet hasonlítani.
Nagyon szeretem:)
4/9 A kérdező kommentje:
nekem is rózsaszín volt most meg mély bordó szerű. még nem tudom milyen is legyen. arra is gondoltam, hogy akár több színű is lehetne...majd eldől :) jöhetnek még válaszok, ötletek, stb.
2012. júl. 5. 17:48
5/9 anonim válasza:
A lila szín is nagyon jó. Hófehér függönnyel.
6/9 anonim válasza:
Nekem szép zöld :) Elég élénk, de mivel itthon kevertük ki a színt lehetne még élénkebb is az előre gyártott zöld festékkel. Legközelebbi festéskor előreszínezett festékkel szeretném majd, hogy még zöldebb legyen.
Ez a szín a mániám :D meg a kék, de az hideg szín, így nem a legjobb a falra, szerintem.
A zöld meg olyan nyugtató.
7/9 anonim válasza:
Málnaszín vagy eper krémleves színű - az otthoni, ami nagyon tetszik.
Amiben lakom, az zöld. Szívesen lecserélném egy citromsárgára (hogy örökké napsütés legyen - bár mindig besüt a nap) vagy banán zöldre, esetleg levendulára.
8/9 anonim válasza:
nekem fából van kirakva de nagyon jó!
9/9 anonim válasza:
Lilla,mert a feng shui azt mondta ilyenre kell festeni egy szobát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!