Mi a véleményetek a futon kanapéról?
Figyelt kérdés
Most szeretnék venni egyet, de sokan azt mondják, hogy kényelmetlen.2009. júl. 7. 13:27
1/4 anonim válasza:
Jobb butorboltokban ki lehet próbálni, anélkül ne vegyél. A matraca SOKKAL keményebb, mint a szokásos, kb olyn, mintha a padlóra (szönyeg nélkül) tennél egy duplán hatott plédet és azon kellene feküdnöd. A legtöbben kényelmetlennek érzik, de van, akinek jó.
Mindenképpen próbáld ki, mielött megveszed!
2/4 anonim válasza:
Mindenféleképpen próbáld ki mielőtt vennél ilyet! Én egyszer aludtam futon kanapén és nagyon kényelmetlen volt. Kemény és vékony a matraca és még a faléceket is éreztem alvás közben... Húúú, nagyon rossz volt!
3/4 anonim válasza:
Én ültem rajta vendégként, az is nagyon kényelmetlen.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nekünk ikeás futonunk volt, ha jól látom, már csak a fotelhez lehet matracot venni, meg huzatot. [link]
Mi nagyon szerettük, csak a felkelés róla nem éppen jó. Az ülés viszont egyenesen mennyei volt, de itt is gondok voltak a leszállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!