Van a lakásotokban fotel?
Figyelt kérdés
Én még a magunkén kívül olyan lakást nem láttam, ahol ne lett volna :D Tényleg csak nekünk nincs?:(
Csak az ilyesmi alakú számít fotelnak nekem: [link]
2009. júl. 2. 10:57
11/17 anonim válasza:
Nekem sincs, szerintem elég a nappaliba a kanapé is. Így legalább nem vagyunk bezsúfolva.
13/17 anonim válasza:
Van, de utálom őket, mert nagyok, nehezen mozgathatóak és nem is túl kényelmesek. Családi örökség, mivel még jó állapotban vannak, kidobni nem fogjuk őket, elajándékozni meg nincs szívem... Úgyhogy küdzünk velük tovább. :P
14/17 anonim válasza:
Nálunk nincs, el sem férne. Sarokgarnitúránk van, a régi mellé volt egy fotel, de állandóan útban volt, bár szerettem benne ülni néha. Válásnál megoldódott a "probléma" a férjem elvitt minden értékeset, ezt is.
15/17 anonim válasza:
igen, nálunk 3 ilyesmi van, és nagyon jók, jó benne pihenni, tvzni, szerintem nélkülözhetetlen. meg a kutyámnak is :D
16/17 anonim válasza:
Nálunk van,2-2 két szobában. De régiek,és nagyon-nagyon kényelmesek. Mikor már nem volt szép a huzatuk,nem találtunk még hasonlót sem, ezért inkább áthuzattuk az egész garniturát,így nagyon szépek és kényelmesek is. Én abban tudok a legjobban pihenni,de a családom többi tagja is fotelpárti.
17/17 anonim válasza:
1 fotelünkvan, én nagyon szeretem mert baromi kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!