Hogy "mutat" ha az új házban a fürdőszoba, és a különálló(! ) WC csempéje (burkolata) nem teljesen egyforma?
Nekem 2 furdom van 2 Wc-vel kulonallo mosokonyha. Mindenhol ugyanolyan a csempe es a kovezet plusz diszcsik sot meg a konyhaban is ugyanaz a csempe van. A mosdo beepitett es ugyanaz az anyag lett hasznalva a konyha butorra is egyedileg tervezett, a kulonbseg h a konyhaban granitlap van mig a beepiett mosdonal a zolcsobb laminaltat hasznaltam de ugyanaz a minta es szinezettel.
en az egyforma hive vagyok...
Abszolút semmi szempontja nincs az egyformaságnak. Nálunk pl. a wc és a fürdőszoba hasonló mintázatú, de különböző színű csempéből van kirakva, mert direkt így akartuk. A fürdőszoba kék, a wc pedig bordó. És jól mutat :)
Ha te jól érzed magad, ha nem egyforma, akkor miért ne? :) Nem a szomszéd fog ott lakni éveket, évtizedeket, hanem te. Ha neked megfelel, akkor bármilyen lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!