Ti melyik íróasztalt választanátok? (Képekkel)
Még egy dolog az üveglap ellen. :) Bár ez már tényleg az utolsó lesz, utána nem piszkállak vele, pláne hogy írtad, hogy inkább mást választasz. :)
Na, szóval, az üveglapon nagyon irritáló, ha visszatükröződik a lámpa fénye. Akár egy íróasztali lámpáé, akár a szoba közepén lévőé, ha pont úgy van elhelyezve, hogy látszódik benne a tükörképe.
Tudom, mert nekem is van egy ilyen dohányzóasztal a szobámban. Ez albérleti, tehát nem én vettem. De soha nem is vennék, üvegasztalt, ezek után. Én nagyon megutáltam.
Persze lehet, hogy egy fehér asztallapon is hasonló a helyzet... Ezt nem tudom. De elképzelhetőnek tartom, hogy nem túl kellemes a szemnek, hogy olyan világos. Főleg, ha rávilágít egy lámpa.
Pl. szúnyoghálónak is irritáló egy fehér színű. Bántja a szemet a fehérség. A fekete vagy zöld sokkal elviselhetőbb.
Most is ahogy nézem a tv-t, nagyon sz.r, ahogy tükröződik a képernyő. :S
Vaterán találtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!