Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Hogyan lehetne lezárni a fali...

Hogyan lehetne lezárni a fali csempét?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a konyhaszekrény (faltól falig ér)egyik végén a mosogató a másik végén a gáztűzhely.Kicsempézném a falat,sőt még tovább menve L alakban is a szennyeződések végett.

Viszont nem akarom a teljes konyhát kicsempézni,hanem a mosogató és a gáztűzhely után egy kicsivel befejezni.És itt már nincs ötletem hogyan lehetne, nem akarom egyszerűen egyenes vonalban befejzni.Van valakinek ötlete?

2012. ápr. 21. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem biztos, h jól értem a kérdést, de csempe élvédő profilt építhetsz be. Ha erre gondoltál:)
2012. ápr. 21. 09:04
 2/3 matchman ***** válasza:

Annyiban tudnék segíteni, hogy szerintem a kérdező nem "snassz" módon egyenesen szeretné befejezni. Valószínűleg nem a csempeélvédőre gondol. (Pedig azzal ízlésesen meg lehet csinálni)

Építő jellegű ötletem sajnos nincs. Nehéz háztájiban nem egyenesen, hanem mondjuk ívesen vágni a csempét úgy, hogy szép is legyen, meg illeszkedjen is.

Talán, ha mégis jó lenne egyenesben, de 1-2 sor tükörcsempével.

Vagy egyenes vonalban, de összességében ferdén, lejtősen. Így egyenesen kellene átvágni a csempéket, csak éppen nem az eredeti élükkel párhuzamosan.

2012. ápr. 21. 11:28
 3/3 A kérdező kommentje:
második hozzászóló...nem rossz köszi..
2012. ápr. 21. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!