Hogyan lehetne lezárni a fali csempét?
Arra gondolok, hogy a konyhaszekrény (faltól falig ér)egyik végén a mosogató a másik végén a gáztűzhely.Kicsempézném a falat,sőt még tovább menve L alakban is a szennyeződések végett.
Viszont nem akarom a teljes konyhát kicsempézni,hanem a mosogató és a gáztűzhely után egy kicsivel befejezni.És itt már nincs ötletem hogyan lehetne, nem akarom egyszerűen egyenes vonalban befejzni.Van valakinek ötlete?
Annyiban tudnék segíteni, hogy szerintem a kérdező nem "snassz" módon egyenesen szeretné befejezni. Valószínűleg nem a csempeélvédőre gondol. (Pedig azzal ízlésesen meg lehet csinálni)
Építő jellegű ötletem sajnos nincs. Nehéz háztájiban nem egyenesen, hanem mondjuk ívesen vágni a csempét úgy, hogy szép is legyen, meg illeszkedjen is.
Talán, ha mégis jó lenne egyenesben, de 1-2 sor tükörcsempével.
Vagy egyenes vonalban, de összességében ferdén, lejtősen. Így egyenesen kellene átvágni a csempéket, csak éppen nem az eredeti élükkel párhuzamosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!