Kérlek osszátok meg a tapasztalataitokat, megvagytok elégedve vele, mennyire kényes, valóban elszürkül-e. Van levehető és mosható húzat is, ezzel kapcsolatos véleményeket is várok. Köszönöm előre is!
Elfog szinezodni, tehat ha van egy kulon vendegszobad, ahol nem fogod hasznalni surun, akkor tokeletes valasztas, viszont ha hasznalva lesz, akkor nem sokaig fogja a szinet megtartani, mivel nagyon kenyes.
2012. ápr. 18. 23:32
2/6 anonim válasza:
Túl kényes.A fekete se volt jó,mert túl sok a szösz rajta,az is kényes.Volt még pirosom,az meg vakította a szemem:)
2012. ápr. 19. 00:58
3/6 anonim válasza:
Ha mosható a huzat, akkor nincs gond, rendszeresen ki kell fehéríteni. De viszonylag gyakran kell mosni, ami nyilván a huzat élettartamát megrövidíti.
2012. ápr. 19. 12:55
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Állandó használatra kellene, nappaliba. Arra gondoltam, hogy két huzatot vennék, egy fehéret és valami kevésbé kényeset.
Ha nektek volt már fehér kanapéval dolgotok, akkor meddig volt szép (időben)?
Természetesen rendszeresen mosnám, ez mennyi idő után látszana meg rajta? Hány év?
Bocs a sok kérdés miatt, a válaszokat meg köszönöm!
2012. ápr. 19. 20:40
5/6 anonim válasza:
A farmer nyomot hagy rajta. Tiszta kék lesz. A textil és méga textilbőr kanapé is. a textilbőr ráadásul kirepedezik. Mi grafitszürkét vettünk,csak a párnahuzatok moshatóak. Nem túl kényes, sokat kibír, jól variálható más színekkel is.
A konyhában vannak fehér textilbőrrel bevont székeink, de nem hófehérek. Nem koszolódik, letörölhető, de nincs is úgy nyúzva, mint egy kanapé. Mondjuk, még csak 1 éves.
2012. ápr. 20. 12:20
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A fehér kanapé csak katalógusokban mutat jól szerintem, én nem vennék olyat. főleg, ha gyereket is terveztek. Ő még nem tud majd úgy vigyázni rá és hiába mosod ki, tud olyan foltokat szerezni rá, ami semmivel nem jön ki. Egy pecsétes kanapé meg hogy néz már ki?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!