Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Melyik kanapét választanád?...

Melyik kanapét választanád? Szállításban segítség?

Figyelt kérdés

Sürgős kanapé, kinyitható kanapé vásárlás előtt állok!

Helyileg: Bicske mellé kellene szállítani a kanapét.

Az összes amit olcsón találtam, az isten háta mögött van...

A szállításban esetleg valaki tudna segíteni?

[link]

ezt tartom a legesélyesebbnek az ára miatt és minőségét illetően: [link]

[link]

[link]

Ha valaki tud valami alternatívát... egyébként ha fuvarost hívok, mennyiért szállítaná el ilyen messziről? egy darab kanapét, nem valami költöztetés ugye...

2012. ápr. 18. 19:09
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem a második jön be nagyon :)

tehertaxinak nézz utána, ők szállítanak 1-1 darabot is, bár a világ másik végéről pöppet sokba fáj.

nincs az ismerőseid közt olyan, akinek van furgonja, vagy utánfutója? bár ha a szállítási költséget belevesszük, akkor jobban jársz ha megveszed teljes áron újonnan, ugyanott vagy, és még házhoz is szállítják.

ilyen esetekben gyakran többe kerül a leves mint a hús.

2012. ápr. 18. 19:24
 2/9 A kérdező kommentje:
20-23 ezer forintom van, több nincs. kölcsön kérni se tudok.
2012. ápr. 18. 19:47
 3/9 A kérdező kommentje:
illetve ismerősöm nincs, azért kérdezek mást.
2012. ápr. 18. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem azért mondom de a mai horror üzemanyag árak mellett nem hinném hogy találsz olyas valakit aki elhozná neked. Ráadásul ilyen nagy távolságra az az ár amit mondtál még a kanapé nélkül lenne olyan 20 ezer vagy több és ez csak a benzin pénz plusz még az a pénz amit egy fuvarozó bevállal. Amúgy tényleg jobban jársz ha elmész egy közeli bútor áruházba vagy egy piacra ahol vagy újonnan vagy használtan megveszed és talán ingyen házhoz is szállítják.
2012. ápr. 18. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Én úgy költözködtem nemrég olcsón, hogy egy asztalos akivel egy településen lakom, két hetente vitte fel Budapestre a kész áruját. Hazafelé tett egy kis kitérőt és bejött az én cuccaimért a teherautójával. Csak 20 ezret kért, tele lett a kocsija. De ha én nem vagyok, üresen jött volna haza és egy vasat sem keresett volna. Mindketten jól jártunk. Tehát keress valami kapcsolódó fuvart, de előlegezd le a kanapét, nehogy eladják az orrod elől. Akkor ráérsz keresgélni.
2012. ápr. 18. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Így vettem egy horgászcsónakot is. Persze leelőlegeztem, aztán másfél hónap múlva sikerült olcsón hazahozatni. Ugyanezzel az asztalossal.
2012. ápr. 18. 20:34
 7/9 Kerria ***** válasza:

Keress közelebbi kanapét, mert némelyik kinézetted nagyon messze van a lakhelyedtől.

Előttem szóló már írta a mostani üzemanyag árak mellett nem nagyon fogsz tudni találni fuvarozót.

Szomszédokat érdemes még megkérdezni, megmondod ennyid van rá, ezt kell onnan-ide... más ötletem sajnos nincs!

2012. ápr. 18. 20:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van!

Már le is mondtam (fájó szívvel) a nyírségi kanapéról. Ha még 60 km-re lenne, talán... de ez nekem kemény több-száz km.

Szurkoljatok, hogy találjak valami olcsó, szép kanapét, mert nincs min aludnom anyukáméknál :).

2012. ápr. 18. 21:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Még egy tipp: telekocsi. Regisztrálj az Oszkár.hu-ra, ahol találhatsz akár kis teherautót is, aki alkalmilag elhozza olcsón.
2012. ápr. 18. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!