Mennyire praktikus egy konyhai sarokülő? Mik az előnyei
és a hátrányai?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom,akinek volt/van ilyen a konyhájában.Most szeretnék ój asztalt és székeket venni,de elég jó áron ráakadtunk egy ilyen sarokülőre és gondolkodunk rajta.
Praktikus, nekünk is az van, de amit linkeltél, az használhatatlanul kicsi.
2012. ápr. 7. 11:40
2/6 anonim válasza:
Nekünk ilyen van már tiz éve, szerintem nagyon jó. Föként ha a padrész alatt van tárolóhely, sok mindent be tudsz pakolni, ami ritkábban kell.
A gyerekek nagyon szeretnek ott ülni, ha vendég jö pici gyerekkel, akkor könnyebb elrendezni öket helyileg, szóval nekünk nagyon jó a tapasztalatunk ezzel.
2012. ápr. 7. 11:41
3/6 A kérdező kommentje:
Amit linkeltem,az nem pont olyan,mint,amit venni akarunk,arról nem találtam képet.Az valamennyivel nagyobb,de nekünk egyébként nincs is szükség túl nagyra,mert 3-an élünk a házban,ha meg vendégek jönnek,arra a célra van egy hatalmas ebédlőaasztalunk,amit csak olyankor használunk.
2012. ápr. 7. 11:45
4/6 anonim válasza:
Más szinben,de ugyanilyenük van nagyimáknak,én nagyon szeretem,a sarokra lehet pakolni,mert oda ugysem ülsz,és a háttámlánál is lehet apróságokat (telefontöltő,pici váza virággal,stb)
2012. ápr. 7. 13:15
5/6 anonim válasza:
Én nem szeretek bemászni belülre,főleg,ha még valaki ül utánam,nem lehet csak olyan egyszerűen elhagyni a terepet. Különben biztos praktikus azok miatt,amit írtatok,de én nem szeretem.
2012. ápr. 7. 22:42
6/6 anonim válasza:
amit linkeltél, az borzasztóan bazári. ültem párszor ilyenen, iszonyat kényelmetlen volt, nehéz ki-be mászkálni.
pár fős családnak meg teljesen felesleges. vegyetek egy 4 személyes étkezőasztalt, sokkal igényesebb, modernebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!