Érdemes pult alá építhető hűtőt venni? Egy embernek mekkora hűtőre van szüksége?
Életvitelfüggő. Én egyedül is telepakolnék szerintem egy nagy hűtőt, mert szeretem, ha mindenféle van itthon, 3-4 ízű vajkrém, joghurt, fagyi, stb. Plusz sokat főzök, amit utána lefagyasztok.
De ha te valószínűleg reggel veszel útközben egy fornettit, ebédre lemész a menzára, vacsira meg megiszol egy kefírt, akkor felesleges a nagy hűtő.
a kis hűtő tényleg szopi. érdemes nagyobbat venni, később még jól jöhet.
mi ketten költöztünk anno az új lakásomba a párommal.
2m magas hűtőt vettünk, alul 3 fagyasztófiók, fent 4-5 polc, total no frost. 120e ft volt elektro outletben, de tökéletesen működik, nagyon megérte.
néha még így is bosszankodok, h a nagybevásárlás után nem fér el benne 1-2 dolog.
ha pl főzöl egy nagy adagot, akkor ugye nem tudod megenni az egészet. jól jön ilyenkor egy nagy hűtő.
a 8nm-es konyha egyáltalán nem kicsi, nekem 9nm, és tágas. egy hűtő inkább magas, mintsem széles. nem azt mondom, h side-by-side hűtőt kell venni, de jobb egy nagy kombinált hűtőszekrény. ja, az enyémben italtartó is van, nagyon praktikus, és energiaspórolós, hiszen nem kell nyitogatni az ajtót ha inni szeretnék egy kis hideg ásványvizet, elég odatenni alá a poharat, egy mozdulat az egész és már ihatok is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!