Mit csináljak ha egy vízér megy át a szobámon?
Figyelt kérdés
Most fogjuk felújítani a szobámat és egy vízér megy át rajta már korábban volt, hogy oda tettem az ágyam, de abban az időben nagyon rosszul aluttam és fájtak a végtagjaim. Így arrébb tettük az ágyat de most folyton beleverem a fejem a falba mert a szobám tetőtéri és így ferde a fal. Máshova meg nem tehetem, mert ott a vízér. nem lehetne azt esetleg kiűzni onnan vagy valami ilyesmi?2009. jún. 15. 12:41
2/8 anonim válasza:
rakj tükröt az ágy alá a tükörrésszel lefelé, ez visszaveri a sugarat és ismét jól fogsz aludni. Ingával kimértük, azóta mi is alszunk végre.
3/8 anonim válasza:
a vízér az, amit a neve sugall: egy föld alatti ér, vagyis nagyon keskeny víz-szivárgás ("A vízér sugárzás a föld alatti egyes vízzáró rétegek között átszivárgó vízmozgás következtében alakul ki")
Vagyis "kiűzni" lehetetlen.
ami segíthet: gyapjú, alufólia, tükör-lefelé fordítva, gesztenye az ágy alá, ásványok (sajna pontosan nem tudom, hogy melyikek, de ásványos boltban valszeg meg tudják mondani)
4/8 anonim válasza:
Ez most valami fengsui izé az a vizér vagy én nem értem. Ha a vízér a föld alatt van, neked meg a tetőtérben a szobád akkor kell lennie min. egy szintnek a kettő között, tehát mit zavar téged?
5/8 anonim válasza:
tegnapi 14:15-ös vagyok:
A vízerek, vagyis a vízszivárgások miatt negatív hatású földsugárzás alakul ki, nem számít az emelet, bár igaz, nagy magasságban már csökken a sugárzás, de egy 2. emeleten még azért hat a felette alvókra.
6/8 anonim válasza:
Akkor egyszerűen ne higyjél az ilyen negatív földsugárzásban. Egy emeleten és két vasbeton födémen át... badarság.
7/8 A kérdező kommentje:
Igazán hasznos tanácsok voltak! Mindet ki fogom próbálni! Nagyon köszönöm!
2009. jún. 16. 12:21
8/8 anonim válasza:
Érdemes ingával kimérni ,de nem mindenki képes rá ,mert vannak ,akik tudják az energiájukkal manipulálni (mint én is sajna).A lényeg ,hogy még csak növényt se rakj oda ,mert azt a sugárzást semmi sem bírja ki.://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!