Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Erkélyajtóra gyerek mellé...

Erkélyajtóra gyerek mellé milyen függönyt tehetnék?

Figyelt kérdés

Van egy új, műanyag erkélyajtónk a kisszobán. A gondom az, hogy nem tudom, milyen függönyt lehetne rá rakni, amit nem tépnek le a kölykök...

Eredetileg volt felette karnis+fényátersztő függöny, de ezt leszedtem, mert tépkedte a fiam.

Próbálkoztam vékony gyerekmintás anyaggal, ami a régi erkélyajtón jó is volt, mert oda be tudtam csavarni kis gyűrűket, és arra kifeszitve, vékony szalagon volt (mintha vitrázs lenne). Most viszont hiába rakom fel ugyanezt vitrázs rúdra, folyton lepotyog az öntapadós vacak :( Pedig már nem is az eredeti öntapadós darabka van rajta, hanem massziv 2 oldalú ragasztó, de ez se fogja meg. Pedig a fiam már nem is nagyon tapogatta... És most ér mászós korba a lányom :S

Valami felhúzható megoldás lenne jó, de gyakran használom is az ajtót, nyitni-zárni kellene. Ötlet?

2012. márc. 12. 21:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne tegyél egyáltalán függönyt, akkor nincs ilyen gond.

De kapható olyan akasztó, amit felül be lehet csukni az ajtónyilásba, azzal fel tudsz tenni akármit.

2012. márc. 12. 22:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudom, nincs függöny, nincs gond :D De most sincs függöny, és nagyon kopár a szoba :( Na meg nem szeretek hamar bunkert csinálni este (leereszteni a redőnyt), igy meg zavar, hogy messziről is teljesen belátni. Nem szeretek kirakatban élni :)
2012. márc. 13. 14:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Irtam a beakasztható tartót, azzal meg tudod oldani.
2012. márc. 13. 18:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudod, mi ennek a hivatalos neve? Vagy hol lehet ilyesmit venni?
2012. márc. 13. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
2012. márc. 13. 21:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!
2012. márc. 15. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Szivesen!
2012. márc. 15. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!