Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Tetszik ez a polcrendszer?

Tetszik ez a polcrendszer?

Figyelt kérdés
Ilyet szeretnék csinálni a nappalimba,találtam is egy oldalt,ahol le van írva lépésről lépősre,hogy hogyan kell csinálni!Pont így nézne ki,azzal a különbséggel,hogy kicsit keskenyebb lenne és alatt nem kanapé,hanem a Tv lenne.Színben pedig a fal alapszíne halvány krémszínű lenne,a polcrendszer pedig bordó.Mit szóltok hozzá?
2012. márc. 7. 10:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Upsz,a linket lehagytam: [link]
2012. márc. 7. 10:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Ami a képen van az kellemes a szemnek.Nem tudom a halvány színhez nem lenne e "rikító" a bordó.
2012. márc. 7. 10:45
 3/11 A kérdező kommentje:
A szoba többi részén is megjelenne itt-ott a bordó.Az egyik falon van egy ilyen oszlop féle,ami kiáll a falból kb 3-4 cm-re.Azt is bordóra szeretném festeni.ill a másik nagy falfelőleten bordó falmatrica lesz.Még így is tól harsány lenne a bordó?
2012. márc. 7. 12:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Így látatlanban nehéz ítélkezni az is lehet,hogy pont az a szín fogja szépen kiemelni.(próbáld ki a gépeden paint-ban egy osztott ábrát színezz ki,ott lehet variálni valamennyire.)
2012. márc. 7. 13:58
 5/11 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik, és szerintem a bordó-krém párosítás is jó!
2012. márc. 7. 17:57
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon tetszik ez az elrendezés, de nem vagyok túl vizuális típus, úgyhogy nem tudom h a te színeidben h mutatnának :(
2012. márc. 7. 19:02
 7/11 anonim válasza:

Jól néz ki, de sztem hasznosnak nem hasznos. De sztem nagyon fel fogja dobni a szobád!

Sajnos a színekhez én sem értek, úgyhogy arra a részéra nem tudok mit mondani :)

2012. márc. 11. 14:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki és a te elképzeléseiddel is jó.
2012. márc. 18. 14:59
 9/11 ekeke ***** válasza:
Ez Ytong vagy gipszkarton. Némi gyakorlat nélkül vért fogsz izzadni vele, a falra mindenütt rá kell fúrni, glettelni és hálózni is kell, összevissza fog repedni, utána meg koszolódik a festék. Építőiparban láttam gyönyörű és tragikus eredményeket ilyen polc-törekvésekben, de csak profi tervezéssel és kivitelezéssel sikerült rendesen. Ismerősék így csináltatták meg a nappalit, megölte a szobát, mert már rendes szekrényeket nem tudtak tenni, szal főleg csak dísztárgyaknak maradt hely. Nem ajánlom.
2012. márc. 19. 21:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem egyedül akarok nekiállni,hanem szakember sgítségével.Rendes szekrényt semiképp nem tudnék betenni a nappaliba,mert tetőtérben lesz és a dőlt plafon miatt nem férne be semmi rendes szekrény.Egy olyan fal van,ahova lehetne szekrényt rakni,oda tervezzük ezt a polcot.Ruhákat meg hasonló dolgokat egyébként sem tárolnék a nappaliban,mert arra lesz külön gardrob szoba.Ez a polc kifelyezetten esztétikai szerepet töltene be,pont emiatt előnyös az is,hogy csak 1-2 szolídabb dísztárgy fér el rajta.A repedezést talán ki tudjuk küszöbölni azzal,hogy rendes,hozzáértő személlyel csináltatjuk,aki már korábban is csinált hasonlót.A koszolódás pedig a falaknál is ugyanúgy fennáll és azon meg segít az évente való festés.Ezeket én mind számításba vettem és szerintem nem lesz gond ilyen szempontból,de ha mégis,akkor egy év után,a következő festésnél szépen lebontjuk az egészet!
2012. márc. 20. 07:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!