Pici fürdő milyen színű legyen, ötlet?
A mi fürdőszobánkba bordó színű .
Menj el több boltba ahol csempéket árulnak és nézz szét. Hátha ott valamelyik megtetszik.
Nekünk pont ilyen fürdőnk van :) Én valamelyik lakberendezős újságban láttam egy szuper fürdőt, és azt fogjuk nemsokára megcsinálni. A csempe alapvetően fehér, kisebb méretű, és egy-egy csempe elszórtan piros, sárga, kék vagy zöld. Persze kicsit macerás, mert sehol nem lehet kapni ilyen csempecsaládot, de nekünk megéri az utánajárást :)
Ja, minta nuku, csak az elszórtan más színű csempék. Nem láttam még olyan mintát, ami ne szűkítené a teret.
És még egy fontos dolog, amit neked is feltétlen ajánlok: csakis magasfényű csempét válassz. A tükröződések miatt ugyanis még nagyobbnak látszik a fürdő.h
nekem is elég kicsi a fürdőm, épített zuhanykabin, csap, és wc. kb 200x160-as a mérete. :)
a zuhanykabin rész narancs, a többi citromsárga. mindenhol 2m magasan van csempézve. a padló is citromsárga, valamint a fal is.
nagyon jól néz ki, egyáltalán nem tűnik kicsinek, matt csempe van, utálom a fényeset. :)
ha adsz egy emailt, akkor küldök képet szívesen.
Nekem is pici fürdőm van zuhany, mosdó, wc. Alapvetően fehér és narancs színnel kombinálva. Szegő csak a mosdó részt választja le szimbolikusan. Vidám, és világos.
Mindenképp világos szint ajánlok, esetleg valamilyen pasztellt, ami nyugtat és nem szűkíti a teret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!