Tudtok ajánlani olyan lecsukhatós szendvicssütőt melynek nem jön le a teflon rétege? /a többi lenn/
Hogyan készíted el a sütni kívánt szendvicseket?
Csak azért kérdem, mert nekünk már több, mint 10 éve megvan a sütő, igaz, a műanyag csat letört róla azóta, de belül tökéletes, a készítés első perceiben nagyobb erővel kell összenyomni, aztán már többé-kevésbé úgy marad :) Nem akarjuk kicserélni, mert van két másik is (ajándékba), de azok nem jöttek be valahogy, a béna mintázatuk miatt egyfolytában szétestek/szétnyomódtak a szendvicsek...
az elsőtől kérdezném: annak a 10 éves kom. sütőnek mi a neve hátha van még olyan márka, utánna néznék....nagyon kellene mert a fiam azon él.....
a másodiknak is köszönöm a választ utánna nézek annak is.....
Majd megnézem, jelenleg nem otthon vagyok. Első vagyok egyébként :)
Lehet, hogy ez a baj, mindenképp kenjetek kívülre vajat, margarint, sokkal finomabb is úgy (beleolvad a kenyérbe és megsül vele együtt), továbbá védi a teflonbevonatot is.
19.21-es vagyok
Moulinex (amd 243) már nem kapni ilyet..
Gondolom a régebben nem spóroltak annyira az anyaggal mint mostanában (csak az érdekesség kedvéért lemértem a 2 szendvicssütőlapot belőle és 727g)...egyébként szintén egy érdekesség:a régi agyonhasznált tefal serpenyőm jobb állapotba van ahhoz képest amit 1 éve vettünk.
Egyébként én soha nem vajazgattam kívülről a melegszendvicset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!