Mennyiből lehet egy szobát Felújítani?
Ez egy panel lakás (bp 3.ker) szobája a lakás maga 55nm 2 iker szoba amiből az egyik az enyém lenne és az 15 nm a szoba lakhatattlan állapotú jelenleg de örülök hogy legalább egy "lakhatattlan" van :)
Felújítás alatt azt értem hogy parketta vagy teljes járólapozás , falak rendbetétele , ablakcsere ( régi tipusú ablak van, azthiszem 2 kinyitható résszel) talán elektromos kábelezés is ha szükséges ilyenkor azt is.
1 szobára elegendő pénzem van és talán még a folyosó és a konyha fürdő "elfogadható" szintu" rendbehozatalára
de főként a szoba a lényeg de azt tip topra
mennyi az amiből ezt a szobát rendbe lehet hozni ténylegesen akár egy "luxus" szintüre
1,7m ft lenne erre a célra.
a többit meg szépen lassan hoznám helyre de tényleg egy szép lakást szeretnék ezért nem az a terv hogy mots mindent picit szépre hanem fokozatosan kész a szoba akkor a folyosó , utána konyha utána stb valóban gyönyöru" re .
előre is köszönöm
Sőt, ha van villanyszerelő ismerősöd, aki megcsinálná, megbeszélheted vele, hogy nagy részét megcsinálod te.
Nálunk is így volt egy 25 m2-es szobába egy konnektor volt... Gondoltuk akkor legen több, vezetékeljük újra az egészet.
Eljött a villanyszerelő barátom, berajzolta hol vannak vezetékek, hol kell vésni az újak helyét.
kivéstem, beraktam az új kábeleket, mielőtt befedtem volna a rést, ellenőrizte. MAjd azt is megcsináltam, neki már csak egy kis kötögetés volt a dolga, így lett 8 konnektorom. Ez volt 6 éve azóta sincs semmi baja. (ebbe a mennyezet is benne volt) Egy üveg pezsgőbe került a munkadíj, az alapanyag se volt olyan borzasztó.
Egy ablak kb 50.000 Ft és szakember ennyiért is teszi be. Legalábbis nálunk. Persze ezek nagy ablakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!